«

»

Print denne Indlæg

Pebersauce de luxe

Pebersauce – peber steak sauce

Af min madopskrift

Antal: Sauce til 4 personer

Sværhedsgrad: Ret nem og hurtig og lave. Meget velsmagende.

Ingredienser Pebersauce de luxe:

  • 6 Skalotteløg eller 2 almindelige løg.
  • 1 fed Hvidløg
  • 100 gram Champignon
  • 1 spsk. paprika
  • 1 dåse Madagaskar Peberkorn
  • 1 dl Whisky
  • 2 dl vand
  • 1 spsk. sennep
  • 2 1/2 dl. oksebouillon
  • 5 d. fløde

Fremgangsmåde Pebersauce de luxe:

Skær løg og champignon i skiver og svits det i en pande sammen med paprika.

Tilsæt 1 spsk. peberkorn, som moses helt ud.  (Forstærker pebersmagen)

Tilsæt resten af peberkorn.

Tilsæt derefter spiritussen, og lad alkoholen fordampe.

Tilsæt 2 dl vand og sennep.

Lad det koge ned og tilsæt så oksebouillon og fløden.

Smag til med salt, peber.

Tip til Pebersauce de luxe: 

Man kan hælde stegesky fra bøffer op i saucen eller lave pebersaucen i den pande, man har brugt til at stege bøfferne i.

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Pebersauce de luxe
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Pebersauce de luxe blev sidst redigeret: april 6th, 2014 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/sauce/pebersauce-de-luxe.html

4 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  1. michael

    Hvornår skal oksebouillon i?

  2. Bjørn Nielsen

    Hej Michael
    Vi har rettet opskriften, så det fremgår.

    Tak fordi du var så venlig gøre opmærksom på, at det ikke fremgik af opskriften.

    Mange madhilsner fra

    Min Madopskrift

  3. Søren Rasmussen

    Hejsa

    Opskriften på Deluxe pebersaucen er intet mindre end fantastisk – og nem at lave.

    Mange tak!

  4. Bjørn Nielsen

    Hej Søren
    Tak for de rosende ord omkring opskriften.

    Vi synes også den er ret god, og særligt til en god mør steak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *