«

»

Print denne Indlæg

Rejesalat med asparges

Rejesalat med asparges og dild

Af Min madopskrift

Til 4 personer

 

Rejesalat på ristet brød, ligner lidt den klassiker næsten alle kender, nemlig hønsesalat på ristet brød. Mange brugte førhen hønsesalat på ristet brød som forret, og måske anrettet med en ananasskive som bund.

Rejesalat kan udover at blive serveret på et stykke ristet brød, serveres som tilbehør og med et stykke flutes til.

Ingredienser rejesalat :

200 gram rejer
2 spsk. syltede løg
2 dl. Ærter
2 dl. Kogte hvide asparges
Salt og hvid peber
2 spsk. dild

Dressing:

2 dl cremefraiche
2 spsk. Økologisk citronsaft
1 tsk. Fintrevet citronskal
1 tsk. Paprika delikatesse
1 tsk. honning

Pynt:

Dild og små skiver af citron

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne til dressingen i lille skål. Tag en større skål og rør ærter, rejer, løg, asparges, syltede løg, dild, salt og peber sammen.

Hæld dressingen over og pynt med dild.

 

Summary
Recipe Name
Rejesalat med asparges
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Rejesalat med asparges blev sidst redigeret: august 30th, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/skaldyr/rejesalat-med-asparges.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *