«

»

Print denne Indlæg

Tigerrejer med chili og ingefær

Tigerrejer med chili og ingefær samt nudler

Til 4 personer

 

Tigerrejer med chili og ingefær er en enkel og smuk menu, som er særdeles velsmagende og ligger godt i maven.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Tigerrejer med chili og ingefær
  • 500 g tigerrejer
  • 1 chili, mild (jalapeno)
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 4 cm ingefær
  • ½ fennikel
  • ½ porre
  • 1 rødløg, finthakket i multihakker
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk. sød sojasauce
  • 1 spsk. sød chilisauce
  • Honning
  • Citronsaft
  • Koriander, frisk
  • Salt og peber
  • Nudler
Fremgangsmåde Tigerrejer med chili og ingefær

Tag hovedet af tigerrejerne og skyld dem i koldt vand og dup dem tørre.

Hak chili fint.

Pres hvidløg.

Kom godt med olie på en pande og svits tigerrejer.

Når tigerrejer er ved at være færdige tilsættes chili, ingefær og hvidløg, som svitses med i ca. 1 minut.

Tilsæt sød chilisauce og rør det sammen.

Tag det af panden men behold fedtstoffet.

Svits porre og fennikel i fedtstoffet. Tilsæt evt. mere.

Hæld kokosmælk på panden og rør det godt sammen.

Smag til med honning, sojasauce, citronsaft, salt og peber

Kog nudlerne som anvist på posen og kom dem på panden og vend det godt sammen.

Til sidst, kommes tigerrejer over og fordeles.

Servering

Drys finthakket rødløg over hver tallerken inden servering.

Prøv også Tigerrejer med fennikelsalat og citrusmarinade

 

Tips til Tigerrejer med chili og ingefær

Du kan erstatte porre og fennikel med andre grøntsager

 

Summary
Recipe Name
Tigerrejer med chili og ingefær
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Tigerrejer med chili og ingefær blev sidst redigeret: februar 10th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/skaldyr/tigerrejer-med-chili-og-ingefaer.html

2 kommentarer

  1. tina nymann

    Det er verdens bedste opskrift på let og lækkert mad til enhver lejlighed og årstid – love it!!

  2. Bjørn Nielsen

    Enig! Det er en yderst delikat menu, som vi også spiser tit 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *