Blendet grøntsagssuppe 5/5 (1)

Blendet suppe

 

Blendet suppe er en god måde at få masser af sunde vitaminer på. Suppen er blendet af forskellig rodfrugter som hver giver god smag til suppen og er derudover meget mættende.  Blendet grøntsagssuppe derfor god hvis man ønsker en fedtfattig kost.

Du kan svitse grøntsager inden du koger dem.

Af Min Madopskrift

Ingredienser ca. 2 kg grøntsager
  • 4 stk. store kartofler f. eks bagekartofler
  • 3 stk. gulerødder
  • 1 stk. pastinak
  • 1 stk. persillerod
  • 1 lille stykke eller ca. 50 gram knoldselleri
  • 2 stk. porrer
  • ¼ stort blomkål
  • 2 spsk. smør
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • Lidt kogevand (Umami)
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Frisk persille eller kørvel
Fremgangsmåde Blendet grøntsagssuppe
  1. Rens grøntsager og skræl rodfrugter.
  2. Skær gulerødder, pastinak, persillerod selleri og porrer i skiver
  3. Skær blomkål i små stykker.
  4. Tag en stor gryde og kom lidt vand i gryden.
  5. Kom grøntsager op i gryden og kog det hele til grøntsager er møre.
  6. Hæld vandet over i en skål og lad det hele svale ned.
  7. Kom grøntsager i en blender og blend alle grøntsager.
  8. Hæld det i gryden igen og tænd for varmen.
  9. Kom grøntsagsbouillon
  10. Tilsæt lidt af kogevandet og rør rundt.
  11. Smag til med salt og peber

Kom det kolde smør i gryden og smag på suppen.

 

Servering

Serveres varm direkte fra gryden i små suppeskåle. Pynt med friske krydderurter.

Tilbyd evt. lidt brød med smør til.

Prøv også kartoffelsuppe

 

Tips til blendet suppe

Du kan erstatte grøntsager/rodfrugter med andre grøntsager efter smag. F.eks med løg eller rødbede.

Du kan komme krydderier i suppen.

Du kan afrunde smagen og gøre den mere cremet med fløde.

TRYK PÅ + for al Info om opskrift >>>
Fakta om opskriften
Navn: Blendet grøntsagssuppe

Af:

Kort beskrivelse: Blendet grøntsagssuppe

Kategori: Supper

Billede af opskriften:
Blendet grøntsagssuppe

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: Giver ca. 2 liter suppe

Alle Ingredienser til opskriften: 2 kg. grøntsager i alt
f.eks.
4 stk. store kartofler f. eks bagekartofler
3 stk. gulerødder
1 stk. pastinak
1 stk.persillerod
1 lille stykke eller ca. 50 gram knoldselleri
2 stk. porrer
¼ stort blomkål
2 spsk. smør
½ liter grøntsagsbouillon
Lidt kogevand (Umami)
Salt og peber
Frisk persille eller kørvel


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Blendet grøntsagssuppe blev sidst redigeret: oktober 17th, 2016 af Oliver Nielsen

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar >

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.
Krævede felter er markeret *



Tilbage til toppen

 
 

Swipe left/right for previous/next post