«

»

Print denne Indlæg

Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagssauce

Fyldte Skinkeskinkesnitzler

Til 4 personer

 

Grøntsagssauce er både sund og velsmagende. Selv mange børn sætter stor pris på denne sauce. Saucen er især velegnet til fede retter med gris som er stegt på panden, som f.eks. koteletter, og lign.

Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagssauce er en nem gammel ret, som var meget populær førhen.

Af Min Madopskrift

 Ingredienser
  • 4 skinkeschnitzler
  • 4 stykker ost
  • 4 stykker røget skinke
  • 4 tomater
  • Salvie
  • Timian
  • Salt og friskkværnet peber
  • 2 gulerødder eller små babygulerødder
  • 1200 gram kartofler
  • 100 gram frosne ærter
  • ¼ blomkål
  • Evt. pesto og broccoli
Fremgangsmåde

Kog kartofler i letsaltet vand.

Bank eller tryk skinkeschnitzlerne så tynde som muligt (f. eks mellem 2 spækbrædder eller med håndflader).

Lav nu et snit ned langs schnitzlerne. Smør evt. indersiden ind i pesto og kom fyldet i. Krydr med krydderierne.

Sæt evt. en kødnål igennem så fyldet blive på sin plads.

Steges gyldne i smør på panden. Der steges ca. 4 min på hver side.

Del broccolien og blomkål i mindre buketter og skær stok i små stykker. Skræl gulerødder og skær den i små stykker.

Kog grøntsager møre i letsaltet vand. Si grøntsagerne op og behold kogevandet.

Lav en hvid sauce af en melbolle, og fortynd saucen med vandet fra grøntsagerne.

Krydr med salt og peber.

Når saucen har den rette konsistens, kommes de kogte grønsager op i saucen.

Servering

Server skinkeschnitzler med kogte hvide kartofler og grøntsagssauce.

Prøv også skinkeruller med lun kartoffelsalat

Tips

Du kan tilsætte broccoli, pastinak, rød peber, eller andre af dine grøntsags favoritter til din grøntsagssauce.

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagssauce blev sidst redigeret: juni 9th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/svinekoed-og-flaeskekoed/fyldte-skinkeschnitzler-med-groentsagssauce.html

2 kommentarer

  1. Sylvester

    Hey. Super opskrift. Kan anbefales ! Tak

  2. Svend Nielsen

    Hej Min Madopskrift
    Denne opskrift kan jeg huske vi tit fik derhjemme. Jeg havde helt glemt, hvor godt det smagte.
    Tak for opskriften
    Hilsen Svend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *