«

»

Print denne Indlæg

Medisterpølse med grønlangkål

Medisterpølse med grønlangkål og hvide kartofler

Til 4 personer

 

Af Min Madopskrift

Medisterpølse med grønlangkål og hvide kartofler er en herlig spise er hurtig og nem at lave.

Du kan erstatte de hvide kartofler med brune, men de hvide er lidt sundere, da der ikke er sukker på.

Ingredienser Medisterpølse med grønlangkål

1 kg. Medisterpølse

Grønlangkål

  • 375 – 500 g dybfrossen hakket grønkål
  • Smør
  • 2 – 3 dl mælk eller efter behov
  • Salt
  • Sukker efter Smag
  • 1 – 2 dl fløde
Fremgangsmåde

Medisterpølse med kogning

Du kan koge medisterpølsen i ca. 10 min.

Derefter, steges den så. Fordelen er, at så halverer du stegetiden.

Medisterpølse uden kogning

Kom en god klat smør eller margarine på panden og steg medisterpølsen som angivet på pakken, eller til den er brun og gennemstegt.

Vend den gerne et par gange under stegningen.

Det kan være en god ide at komme et sprøjtenet over panden, da det sprøjter meget med fedtstof under stegningen.

Fremgangsmåde grønlangkålen

Følg anvisningen på pakken, eller gør som beskrevet her.

Smelt smørret i en gryde og kom grønkålen i gryden ved svag varme.

Når grønkålen er optøet, tilsættes mælken i en tynd stråle, mens der røres.

Smagen og konsistensen afrundes med lidt fløde.

Smag til med salt og en sukker.

Sukker kan udelades, eller erstattes med anden sødemiddel.

Kog kartoflerne møre.

Prøv også hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler

 

Servering

Kom en god portion grønkål på en tallerken. Læg et stykke medisterpølse ved. Anret de hvide kartofler og server straks.

Tips til Medisterpølse med grønlangkål

Du kan også bruge grillpølser, som vist på billedet.

Fakta om opskriften
Navn: Medisterpølse med grønlangkål

Af:

Kort beskrivelse: Medisterpølse med grønlangkål og hvide kartofler

Kategori: Svinekød og flæskekød

Billede af opskriften:
Medisterpølse med grønlangkål

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

Nutrition: 0, ikke oplyst

Antal: 4 portioner

Alle Ingredienser til opskriften:
1 kg. Medisterpølse
375 - 500 g dybfrossen hakket grønkål
Smør
2 - 3 dl mælk eller efter behov
Salt
Sukker efter behag
1 - 2 dl fløde


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Medisterpølse med grønlangkål blev sidst redigeret: oktober 27th, 2015 af Oliver Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/svinekoed-og-flaeskekoed/medisterpoelse-med-groenlangkaal.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *