«

»

Print denne Indlæg

Skinkeruller med lun kartoffelsalat

Skinkeruller

Til 4 personer

 

Skinkeruller er en skøn opskrift og en rigtig forår og sommermenu, da den lune kartoffelsalat bliver endnu bedre, hvis du bruger nye kartofler.

Af Min Madopskrift

 

 Ingredienser Lun kartoffelsalat
  • Halv grydefuld vand
  • 2 tsk. salt
  • 1 kg små pillekartofler
  • 2 stk. løg skåret i både
  • 1 ½ dl piskefløde
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk purløg, skåret i 1 cm. stykker
  • 1 håndfuld klippet brøndkarse
  • 1 tsk. honning
  • Friskkværnet peber
Ingredienser Skinkeruller
  • 4 stykker skinkeschnitzler (ca. gram 800 i alt)
  • 100 gram revet ost
  • 1 dl klippet brøndkarse
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g smør
Tilbehør til Skinkeruller med lun kartoffelsalat
  • Dampede broccoli
  • Lun Kartoffelsalat
Fremgangsmåde Skinkeruller med lun kartoffelsalat

Kog kartofler møre ved svag varme under låg i en stor gryde med 1 tsk. salt.

Tilsæt løg efter ca. 5 min og kog kartofler og løg i ca. 5 min mere til de er møre.

Hæld vandet fra kartofler og løg og sæt det til side i gryden.

Skinkeruller

Bank skinkeschnitzler med en kødhammer så de bliver ens tykkelsen.

På hver skinkeschnitzel lægges der ost, brøndkarse, og en klat smør og der krydres med salt og peber.

Rul hver skinkeschnitzel rundt om ost, brøndkarse, salt og peber.

Hold dem sammen med kødnåle eller tandstikkere.

Lad smørret bruse af på en stor stegepande og steg skinkeschnitzler ved god varme i ca. 12 – 15 min. eller til de er gennemstegte. Sørg for at rullerne bliver stegt hele vejen rundt, så vend dem jævnligt.

Lun kartoffelsalat med dressing

Tag en stor blender. Kom fløde, hvidløg, krydderurter, og honning i en blender og blend det til det har en passende konsistens. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Tag nu gryden med kartofler og løg.

Vend de lune kartofler og løg sammen med dressingen.

Smag den lune kartoffelsalat til med salt og peber.

Servering

Server skinkeruller med lun kartoffelsalat til. Evt. også en kølig hvidvin til.

Prøv også kalveschnitzel Italiensk

 

Tips til Skinkeruller med lun kartoffelsalat

Du kan erstatte skinke med kalkun eller kylling.

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Skinkeruller med lun kartoffelsalat blev sidst redigeret: maj 19th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/svinekoed-og-flaeskekoed/skinkeruller-med-lun-kartoffelsalat.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *