«

»

Print denne Indlæg

Svinekoteletter med fløde

Svinekoteletter med fløde og kartofler

Til 4 personer

 

Svinekoteletter kan piftes op, hvis du skærer dem op, og kommer et stykke ost i midten. Du kan også servere svinekoteletter traditionelt, stegt i smør eller margarine med eller uden rasp.

Her får du den helt originale opskrift på svinekoteletter med fløde.

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser Svinekoteletter med fløde
  • 4 store svinekoteletter med eller uden ben.
  • 1 dl bouillon
  • Smør og olie
  • 2 dl fløde
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Små kogte kartofler, sauce og dampede grøntsager
Fremgangsmåde Svinekoteletter med fløde
  1. Bank svinekoteletter lidt flade med hånden eller med kødhammer.
  2. Hvis der ønskes mere smag, skæres der en lomme i koteletten hvori der kommes en skive ost.
  3. Krydr på begge sider med salt og peber.
  4. Kom lidt olie og smør på panden og brun koteletter på begge sider.
  5. Skru ned for varmen og steg dem møre i ca. 4 min på hver side.
  6. Sæt til side.
  7. Kog kartofler møre i letsaltet vand
  8. Hæld bouillon og fløde på panden og kog det ind.

Servering

  • Serveres med kogte kartofler, sauce og dampede grøntsager, f.eks. blomkål, bønner og gulerødder

Eller

  • Serveres med brasede kartofler, surt og grøntsager
Prøv også svinekoteletter i fad

 

Tips til Svinekoteletter med fløde

Du kan også servere brasede kartofler til som på billedet

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Svinekoteletter med fløde blev sidst redigeret: september 10th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/svinekoed-og-flaeskekoed/svinekoteletter-med-floede.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *