«

»

Print denne Indlæg

Svinemørbrad grillet og fyldt

Svinemørbrad grillet og fyldt med bacon og chilipesto

Til 2 personer

Sværhedsgrad = Meget nem

 

Svinemørbrad grillet og fyldt, med tilbehør ovnkartofler i smør og krydderurter.

Dette er en meget velsmagende og forholdsvis nem menu at lave selv.

Mørbraden får sin smag fra bacon og chilipesto. Det hele passer sig selv i henholdsvis grill og ovn.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Mørbrad grillet
  • 1 stk. svinemørbrad
  • 1 spsk. chili pesto eller chilipasta
  • 1 tsk. finthakket ingefær
  • ½ rød peber, skåret i små stykker
  • 2 spsk. smør
  • 1 Håndfuld ost, skåret i små stykker
  • 100 gram bacon skåret små terninger
  • 1 spsk. mørk balsamicoeddike
  • Salt og friskkværnet peber

Tilbehør til Svinemørbrad grillet og fyldt

  • Små petit kartofler i ovn
  • Hakkede friske eller tørrede krydderurter
  • Frisk salat
Ingredienser ovnkartofler
  • 800 gram nye kartofler
  • Timian
  • Rosmarin
  • Smør
  • Salt og peber
Fremgangsmåde mørbrad grillet

Mørbraderne afpudses for fedt og sener.

Derefter tager du en slagterkniv eller anden god kniv og skær svinemørbrad næsten i gennem. Derefter laver du et par lange snit i siderne så smagen rigtig kan trænge ud i kødet.

Krydr indvendigt med salt og peber.

Smør nu et par tsk. chilipasta eller chilipesto godt ned i indersiden. Nu kommer du resten af ingredienserne i, undtagen bacon, som presses godt ned i toppen og balsamico som dryppes over til sidst.

Tænd op i grillen og grill den fyldte svinemørbrad i ca. 20 til 25 min. på indirekte varme. Har du gasgrill, skal temperaturen ikke over 200 grader.

Fremgangsmåde ovnkartofler

Tag de små petitkartofler og fjern skrællen. Kom kartoflerne op i et fad og kom et par klatter smør med op i. Krydr med salt og peber. Drys nu 1 spsk. tørret timian og 1/2 spsk. tørret rosmarin over kartofler og fordel det godt rundt.

Sæt det ind i ovnen på 180 grader og bag kartofler til de er brune og møre. Jo mindre kartoflerne er, jo kortere tid i ovnen.

Servering

Server et stykke fyldt svinemørbrad med frisk salat og de smørbagte timiankartofler. Læg et par klatter koldt smør, som kartoflerne dyppes i, når de spises.

Prøv også svinemørbrad marineret og fyldt 

 

Tips til Svinemørbrad grillet og fyldt

Du kan evt. også vikle bacon rundt om hele svinemørbraden.

Fakta om opskriften
Navn: Svinemørbrad grillet og fyldt

Af:

Kort beskrivelse: Svinemørbrad grillet og fyldt

Kategori: Svinekød og flæskekød

Billede af opskriften:
Svinemørbrad grillet og fyldt

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 10 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

Nutrition: 0. ikke oplyst

Antal: 2 personer

Alle Ingredienser til opskriften:
1 stk. svinemørbrad
1 spsk. chili pesto eller chilipasta
1 tsk. finthakket ingefær
½ rød peber
2 spsk. smør
1 Håndfuld ost
100 gram bacon
1 spsk. mørk balsamicoeddike
Salt og friskkværnet peber
Små petit kartofler
800 gram nye kartofler
smør
Timian
Rosmarin


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Svinemørbrad grillet og fyldt blev sidst redigeret: juli 12th, 2015 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/svinekoed-og-flaeskekoed/svinemoerbrad-grillet-og-fyldt.html

1 kommentar

  1. Tina nymann

    Mums! Det ser vel nok lækkert ud og lige vores smag også kan det laves her ombord på skibet, så opskriften skal helt sikkert prøves en af de næste dage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *