«

»

Print denne Indlæg

Bouquet garni eller Fransk suppevisk

Bouquet garni

Bouquet garni eller Fransk suppevisk er et lille bundt urter der er bundet sammen, som man kommer i gryden fra begyndelsen og som koger med, når du laver gryderetter eller simreretter. Kasseres efter brug.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Bouquet garni eller Fransk suppevisk
  • 1 stk. kvist timian
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 stk. dusk persille
  • 1 stk. dusk basilikum
  • 1 stk. kvist rosmarin
  • 1 stk. selleritopblade, ca. 4 blade
Fremgangsmåde Bouquet garni eller Fransk suppevisk

Skyld alle krydderurter og bind dem sammen med bomulds snor eller en timianstængel.

Der kan der også bruges følgende krydderurter til Bouquet garni:

Merian eller sar

Se også Boeuf Bourguignon 

 

Tips til Bouquet garni eller Fransk suppevisk

Du kan variere mængden af de forskellige krydderurter

TRYK PÅ + for al Info om opskrift >>>
Fakta om opskriften
Navn: Bouquet garni eller Fransk suppevisk

Af:

Kort beskrivelse: Bouquet garni eller Fransk suppevisk

Kategori: Tilbehør til mad

Billede af opskriften:
Bouquet garni eller Fransk suppevisk

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 5 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 0 minutter

Tid i alt: 5 minutter

Nutrition: 0, Se info

Antal: Til 6 personer

Alle Ingredienser til opskriften:
1 kvist timian
1 laurbærblad
1 dusk persille
1 dusk basilikum
1 kvist rosmarin
Lidt selleritopblade


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Bouquet garni eller Fransk suppevisk blev sidst redigeret: oktober 25th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/tilbehoer-til-mad/bouquet-garni-eller-fransk-suppevisk.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *