«

»

Print denne Indlæg

Grannålesalt hjemmelavet

Grannålesalt

 

Lav din egen urtesalt eller grannålesalt, som du kan drysse over retter som skal have et ekstra pift. Grannålesalt, passer godt til grøntsags retter eller fiskeretter.

Af Min Madopskrift

Ingredienser
  • En håndfuld friske nye granskud
  • Salt
Fremgangsmåde
  1. Skyld granskud og tør dem i et viskestykke
  2. Kom granskud i en blender og kom en kop groft salt med op.
  3. Blend det godt sammen.
  4. Fordel det på en bageplade
  5. Sæt det ind midt i en ovn på Ca. 80 grader.
  6. Giv det ca. 6 timer eller til det er helt tørt.
  7. Kom det straks på glas.
Prøv også hjemmelavet tørret frugt

 

Tips til grannålesalt

Du kan også blot tørre de blended eller finthakkede grannåle og derefter blande det sammen med salt.

Summary
Recipe Name
Grannålesalt hjemmelavet
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Grannålesalt hjemmelavet blev sidst redigeret: maj 24th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/tilbehoer-til-mad/grannaalesalt-hjemmelavet.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *