«

»

Print denne Indlæg

Hjemmelavede kødboller til suppe

Hjemmelavede kødboller 

 

Der er ikke så mange som laver hjemmelavede kødboller mere, men der er flere fordele ved at lave dem selv. Du kan variere smagen i kødboller efter hvilken ret de skal bruges i. Denne opskrift er kødboller til gammeldags supper.

 

Af Min Madopskrift

Ingredienser Hjemmelavede kødboller til suppe
  • 250 gram svinekød, finthakket
  • 1 spsk. løg, fintrevet
  • 1 æg
  • 2 tsk. salt ( 1 tsk. til farsen)
  • 3 spsk. mel
  • 2 dl. suppe eller bouillon
Fremgangsmåde Hjemmelavede kødboller til suppe
  1. Tag det meget finthakkede kød op i en skål.
  2. Kom resten af ingredienserne i
  3. Rør det hele godt sammen.
  4. Tilføj mere væske eller mel efter behov.
  5. Konsistensen skal være fast og glat.
  6. Sæt det i køleskabet så det kan samle sig en halv time.
  7. Kom vand i kog i en gryde.
  8. Tilsæt lidt salt til vandet.
  9. Når vandet koger formes bollerne i hånden med en teske.
  10. Lav ca. 10 af gangen, så du har styr på hvor lang tid de har fået.
  11. Kog kødboller i ca. 4 min.
  12. Tag dem op med en hulske og læg dem i en sigte.
  13. Sættes derefter til afdrypning på et klæde.
Prøv også hjemmelavet oksekødsuppe

 

Tips til Hjemmelavede kødboller til suppe

  • Du kan tilsætte dine egne krydderier til kødboller f. eks. oregano og basilikum, hvis kødboller skal bruges i italienske kødretter.
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Hjemmelavede kødboller til suppe blev sidst redigeret: september 10th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/tilbehoer-til-mad/hjemmelavede-koedboller-til-suppe.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *