«

»

Print denne Indlæg

Hjemmelavet Ramsløgsmør

Ramsløgsmør

Bladene og stilken fra ramsløg, har en stærk smag af løg og hvidløg, så de er særdeles velegnede som kryddersmør.

Ramsløg har samme egenskab som hvidløg, at man bliver tørstig efter et stykke tid. Drik derfor rigeligt med vand, når du spiser ramsløgsmør.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Hjemmelavet Ramsløgsmør
  • En kvart pakke smør
  • 4 blade ramsløg med stilk
  • Persille, en spiseske
  • 1 tsk. Honning
  • Citron, saften
Fremgangsmåde Hjemmelavet Ramsløgsmør
  1. Tag smørret ud på en tallerken og sæt det et lunt sted, så smørret kan blive blødt.
  2. Skyld ramsløg
  3. Hak ramsløgene fint
  4. Skyld persille
  5. Hak persillen fint
  6. Bland smør, persille og ramsløg sammen med en gaffel.
  7. Smag til med lidt honning og citron
  8. Læg ramsløgsmørret på et stykke bagepapir og rul det sammen til en pølse
  9. Sæt rullen på køl indtil servering.

Servering

Serveres direkte fra køleskabet

Prøv også hvidløgsmør

 

FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Hjemmelavet Ramsløgsmør blev sidst redigeret: september 12th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/tilbehoer-til-mad/hjemmelavet-ramsloegsmoer.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *