«

»

Print denne Indlæg

Hvidtjørnbær kryddersnaps

Hvidtjørnbær kryddersnaps mild og delikat

Af Min Madopskrift

 

Bær giver for det meste en rigtig god kryddersnaps, og bær fra hvidtjørn er heller ikke nogen undtagelse. Husk bær skal have frost eller have været i fryseren inden brug.

Hvidtjørn kryddersnaps er vel oplagt at lave. Der gror næsten hvidtjørn overalt, blandt andet ofte i hegn, naturområder samt ved strand og skov.

Hvidtjørn er en stor busk som kan blive et lille træ. Det er de knaldrøde bær som kommer om efteråret som kan bruges i naturmedicin.

De røde bær giver den færdige kryddersnaps en lys rødlig farve og smagen er meget mild og delikat.

Inden du går i gang kan du læse vores guide her: Kryddersnaps guide

Ingredienser Hvidtjørnbær kryddersnaps:

  • Et halvt fyldt glas med bær fra hvidtjørn
  • Vodka triple distilled

Fremgangsmåde:

Skyl bærrene og tag kun de bedste bær og fyld halvdelen af et glas.
Tilsæt vodka, fyld helt op til låget og skru låget godt på.

Lad blandingen trække mørkt og tørt i ca. 1 måned, gerne 2 måneder.

Si herefter bærrene fra og hæld snapsen på flaske eller karaffel.

Drammen bør trække yderligere 2 uger inden den drikkes.

Tips til Hvidtjørnbær kryddersnaps

Bær kan tørres inden brug for at fremhæve smagen

Bær skal have frost inden brug for at fremhæve smagen

Er din kryddersnaps ikke som den skal være, læs følgende artikel som måske kan redde din dram.

Justerer din kryddersnaps

Summary
Recipe Name
Hvidtjørnbær kryddersnaps
Published On
Preparation Time
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Hvidtjørnbær kryddersnaps blev sidst redigeret: september 15th, 2017 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/tilbehoer-til-mad/hvidtjoernbaer-kryddersnaps.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *