«

»

Print denne Indlæg

Oliventapenade bedste opskrift

Oliventapenade

 

Oliventapenade er en skøn pasta, som spises ovenpå frisk brød som flutes eller ristet brød. Oliventapenade er uundværlig på det sydlandske bord.

Prøv Oliventapenade næste gang du serverer Tapas.

Af Min Madopskrift

Ingredienser Oliventapenade
  • 500 gram Sorte oliven uden sten
  • 4 ansjosfileter
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille, finthakket
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • Salt, knivspids

 

Fremgangsmåde Oliventapenade

  1. Alle tørre ingredienser hakkes forsigtigt sammen, i en blender eller foodprocessor.
  2. Tilsæt nu olie og smag til med citronsaft og salt.
  3. Kom det i køleskabet.
  4. Oliventapenade kan holde sig et par dage på køl.

 

Prøv også guacamole

 

Tips til Oliventapenade 

Du kan tilsætte lidt finthakket frisk oregano som røres i inden servering

Fakta om opskriften
Navn: Oliventapenade bedste opskrift

Af:

Kort beskrivelse: Oliventapenade bedste opskrift

Kategori: Tilbehør til mad

Billede af opskriften:
Oliventapenade bedste opskrift

Udgivet:

Forberedelsestid i minutter: 2 minutter

Bage/Koge/Stegetid: 0 minutter

Tid i alt: 5 minutter

Nutrition: 0, se info

Antal: 1 portion

Alle Ingredienser til opskriften:
500 gram Sorte oliven uden sten
4 ansjosfileter
1 fed hvidløg
1 håndfuld persille
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
Salt


Fremgangsmåde:
Se fremgangsmåden i opskriften

Vurdering 5 stjerner
Vi har været 1 til at vurdere opskrift. Du kan give opskriften op til 5 stjerner.


Nutrition Info: Vi har ikke indtastet energifordeling i hver opskrift, da det ofte er misvisende. Du kan selv finde dem her: Find fødevaredata: DTU
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Oliventapenade bedste opskrift blev sidst redigeret: februar 29th, 2016 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/tilbehoer-til-mad/oliventapenade-bedste-opskrift.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *