«

»

Print denne Indlæg

Solbærblade kryddersnaps

Solbærblade kryddersnaps og honning

Af Min Madopskrift

 

Kryddersnaps af solbærblade

I maj og juni, mens bladene er helt nye og lysegrønne, er det tiden til, at lave kryddersnaps af solbærblade.
Solbærbladene, giver en helt fantastisk frisk smag, og har en meget flot, nærmest limegrøn farve, der ser flot ud ved servering.

Inden du går i gang kan du læse vores guide her: Kryddersnaps guide

Ingredienser til solbærblade snaps:

  • 1 lille flaske vodka eller klar snaps
  • Friske nye lysegrønne solbærblade
  • 1 spsk. Sukker eller honning

Fremgangsmåde solbærblade kryddersnaps:

  • Pluk de bedste blade fra topskuddene af solbærbusken. Vask bladene grundigt, og læg bladene i et glas, f. eks. Et brugt syltetøjsglas. Fyld glasset helt op med blade uden at presse dem helt sammen.
  • Tilsæt sukker eller honning
  • Lad det trække i 1 uge et tørt og mørkt sted.
  • Si nu bladene fra, og smag vodkaen/snapsen til med lidt sukker eller honning, og tilsæt evt. lidt vodka/snaps, for at fortynde snapsen.
  • Hæld kryddersnapsen i en flot flaske, og sæt den evt. på køl.

Tips

Prøv evt. At tilsætte lidt sukker og et par skiver økologisk citron til bladene og lad det trække med.

Er din kryddersnaps ikke som den skal være, læs følgende artikel som måske kan redde din dram.

Justerer din kryddersnaps

 

Summary
Recipe Name
Solbærblade kryddersnaps
Published On
FavoriteLoadingFøj opskrift til favoriter

Solbærblade kryddersnaps blev sidst redigeret: oktober 21st, 2013 af Bjørn Nielsen

Permanent link til denne artikel: http://minmadopskrift.dk/tilbehoer-til-mad/solbaerblade-kryddersnaps.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *