Bouquet garni
Af Min Madopskrift
Bouquet garni eller Fransk suppevisk er et lille bundt urter der er bundet sammen, som man kommer i gryden fra begyndelsen og som koger med, når du laver gryderetter eller simreretter. Kasseres efter brug.
Ingredienser Bouquet garni eller Fransk suppevisk
- 1 stk. kvist timian
- 1 stk. laurbærblad
- 1 stk. dusk persille
- 1 stk. dusk basilikum
- 1 stk. kvist rosmarin
- 1 stk. selleri topblade, ca. 4 blade
Fremgangsmåde Bouquet garni eller Fransk suppevisk
- Skyl alle krydderurter og bind dem sammen med bomuldssnor eller en stængel fra timian.
Se også Boeuf Bourguignon
Tips til Bouquet garni eller Fransk suppevisk
- Du kan variere mængden af de forskellige krydderurter
- Der kan der også bruges følgende krydderurter til Bouquet garni:
- Merian eller sar
Kommentarer
Ingen kommentarer