• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Alle madopskrifter

    Burger med bearnaisemayo

    Af Bjørn Nielsen Opdateret jun 3, 2021

    Hjemmelavet burger med bearnaisemayo

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Vi har lavet en lækker monster burger med bearnaisemayo og en vildt lækker tasty burger dressing. Vi kommer lækre krydderier i selve bøffen, så smagen exploderer, og man får en super saftig lækker bøf med masser af kraft og smag. Til burger med bearnaisemayo serverer vi ovnstegte kartofler og en lækker sprød salat, men du kan også nøjes med, at lave burgeren da den mætter godt.

    Hvis du elsker bearnaisesauce, vil du helt sikkert elske vores bearnaisemayonnaise med masser af frisk estragon som giver dressingen sin velkendte lakridssmag.

    Prøv også tømmermandsburger

    Gå til
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 📋 Opskrift
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • Kan retten fryses ned
    • Kan man forberede noget på forhånd
    • Hvad er det mest populære tilbehør
    • Kan burgeren laves med spicy
    Burger med bearnaisemayo
    Burger med bearnaisemayo

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Det tager ca. 20 minutter at lave hele retten. Til 2 personer.

    📋 Opskrift

    Hjemmelavet burger med bearnaisemayo

    Burger med Bearnaisemayo

    Opskrift på lækker hjemmelavet burger med Bearnaisemayo serveret med ovnstegte kartofler og blandet salat.
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 4 min
    Tilberedningstid 6 min
    Arbejstid 10 min
    Samlet tid 20 min
    Ret Hovedret
    Køkken Amerikansk
    Antal 2 Personer
    Kalorier 76 %

    Ingredienser
      

    Bearnaisemayo

    • 4 spsk. Mayonnaise
    • 2 spsk. Græsk yoghurt
    • 1 tsk. Chili (frisk)
    • 2 spsk. Estragon (frisk)
    • ½ stk. Skalotteløg
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 1 spsk. Sød chilisauce
    • 1 tsk. Citronsaft (eller vineddike)

    Burger

    • 400 g Oksekød (hakket)
    • 1 stk. Æg
    • 2 spsk. Løg (finthakket )
    • 1 spsk. Engelsk sauce (eller Worcestershire Sauce)
    • 1 tsk. Paprika
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • ¼ tsk. Koriander
    • ¼ tsk. Kanel
    • ¼ tsk. cayennepeber
    • 2 spsk. Olivenolie (til stegning)

    Tilbehør

    • 2 stk. Burgerboller
    • 50 g Salat (blandet)
    • ½ stk. Agurk
    • 1 stk. Løg (Skåret i ringe)
    • 1 stk. Tomat

    Ovnbagte kartofler

    • 400 g Kartofler
    • 1 spsk. Paprika
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 4 spsk. Olivenolie

    Salat

    • 200 g Salat (blandet)

    Sådan gør du
     

    Bearnaisemayo

    • Tag en lille skål og rør mayonnaise og cremefraiche sammen. Skyl, dup tør og hak estragon lidt groft. Pil og hak løg fint og chili meget fint, og rør det hele sammen. Smag til med salt, frisk kværnet peber, sød chilisauce og citronsaft.

    Ovnbagte kartofler

    • Skræl kartofler og skær dem i aflange stave. Kom dem i et dørslag og skyl dem godt under vand. Dup dem helt tørre. Jo tørrede jo mere sprøde bliver de.
    • Kom kartofler på en smurt bageplade og kom olivenolie og krydderier op til kartoflerne og vend det hele godt sammen. Det er vigtigt der er godt med olivenolie så kartoflerne bliver sprøde.
    • Bag kartoflerne ved 210 grader i ca. 30 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend kartoflerne ind i mellem så de bliver gyldne på alle sider. Skrue evt. ned på 200 grader efter ca. 25 minutter.

    Burger

    • Tag en stor skål og slå ægget i skålen sammen med resten af ingredienserne. Rør det godt sammen og kom det i køleskabet i ca. 1 time så smagen samler sig.
    • Form kødet til to store tykke bøffer og tryk dem lidt flade, da de samler sig under stegningen. Krydr med salt og peber. Grill eller steg dem på en pande med olivenolie i ca. 3 minutter på hver side og pak dem ind i folie på panden. Lad dem trække under folie i 2 minutter, så safterne bliver i kødet.

    Servering

    • Kom burgerbollerne i ovnen som anvist på pakken eller ca. 4 minutter ved 200 grader.
    • Skær bollerne igennem og gnid både over og underside på bøf så der kommer smag fra bøf på bollerne.
    • Kom et lag bearnaisemayo på både under- og overbollen og læg bøffen ovenpå. Læg nu skiver af løgringe, salat, agurk og tomat ovenpå og læg overbollen på og tryk det sammen.
    • Anret burgeren på en tallerken med ovnstegte kartofler, blandet salat og remoulade og ketchup.

    Noter

    Vi serverer ketchup og remoulade til vores ovnstegte kartofler, men du kan også lave en bearnaisesauce og servere til

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1518kcal (76%) | Kulhydrater: 80g (27%) | Protein: 51g (102%) | Fedt: 112g (172%) | Mættet fedt: 27g (169%) | Trans fedt: 3g | Fiber: 9g (38%) | Sukker: 13g (14%) | Vitamin A: 2860IU (57%) | Vitamin C: 104mg (126%) | Calcium: 309mg (31%) | Jern: 12mg (67%)
    Keyword Bearnaisemayo, Burger
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    🥘 Ingredienser

    Bearnaisemayo

    • 4 spsk. Mayonnaise
    • 2 spsk. Græsk yoghurt
    • 1 tsk. Chili frisk
    • 2 spsk. Estragon frisk
    • ½ stk. Skalotteløg
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 1 spsk. Sød chilisauce
    • 1 tsk. Citronsaft eller vineddike

    Bøf til burger

    • 400 g Oksekød hakket
    • 1 stk. Æg
    • 2 spsk. Løg finthakket
    • 1 spsk. Engelsk sauce eller Worcestershire Sauce
    • 1 tsk. Paprika
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • ¼ tsk. Koriander
    • ¼ tsk. Kanel
    • ¼ tsk. cayennepeber
    • 2 spsk. Olivenolie til stegning

    🥗 Tilbehør

    • 2 stk. Burgerboller
    • 50 g Salat blandet
    • ½ stk. Agurk
    • 1 stk. Løg Skåret i ringe
    • 1 stk. Tomat

    Ovnbagte kartofler

    • 400 g Kartofler
    • 1 spsk. Paprika
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 4 spsk. Olivenolie

    Salat

    • 200 g Salat blandet

    🔪 Sådan gør du

    Bearnaisemayo

    1. Tag en lille skål og rør mayonnaise og cremefraiche sammen. Skyl, dup tør og hak estragon lidt groft. Pil og hak løg fint og chili meget fint, og rør det hele sammen.
    2. Smag til med salt, frisk kværnet peber, sød chilisauce og citronsaft.

    Ovnbagte kartofler

    1. Skræl kartofler og skær dem i aflange stave. Kom dem i et dørslag og skyl dem godt under vand. Dup dem helt tørre. Jo tørrede jo mere sprøde bliver de.
    2. Kom kartofler på en smurt bageplade og kom olivenolie og krydderier op til kartoflerne og vend det hele godt sammen. Det er vigtigt der er godt med olivenolie så kartoflerne bliver sprøde.
    3. Bag kartoflerne ved 210 grader i ca. 30 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend kartoflerne ind i mellem så de bliver gyldne på alle sider. Skrue evt. ned på 200 grader efter ca. 25 minutter.

    Burger

    1. Tag en stor skål og slå ægget i skålen sammen med resten af ingredienserne. Rør det godt sammen og kom det i køleskabet i ca. 1 time så smagen samler sig.
    2. Form kødet til to store tykke bøffer og tryk dem lidt flade, da de samler sig under stegningen. Krydr med salt og peber. Grill eller steg dem på en pande med olivenolie i ca. 3 minutter på hver side og pak dem ind i folie på panden. Lad dem trække under folie i 2 minutter, så safterne bliver i kødet.
    3. Kom burgerbollerne i ovnen som anvist på pakken eller ca. 4 minutter ved 200 grader.
    4. Skær bollerne igennem og gnid både over og underside på bøf så der kommer smag fra bøf på bollerne.
    5. Kom et lag bearnaisemayo på både under- og overbollen og læg bøffen ovenpå. Læg nu skiver af løgringe, salat, agurk og tomat ovenpå og læg overbollen på og tryk det sammen.
    6. Anret burgeren på en tallerken med ovnstegte kartofler, blandet salat og remoulade og ketchup.

    💭 Tips

    Drikkelse

    Cola smager altid godt til en burger, men du kan også tilbyde en kande med iskoldt vand med citronskiver og isterninger.

    Kan retten fryses ned

    Nej, det er den ikke velegnet til.

    Kan man forberede noget på forhånd

    Ja, man kan skrælle kartoflerne og skære dem ud i stave og derefter komme dem i en skål med iskoldt vand der er tilsat lidt citronsaft, så de ikke misfarves.

    Hvad er det mest populære tilbehør

    Cola, øl samt pommes frites

    Kan burgeren laves med spicy

    Ja, drys lidt knust chili over bøf inden den lukkes, eller kom et par syltede jalapenos over bøffen.

    Burger med blandet salat
    Burger med blandet salat
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Sprøde ristede kikærter
    Boller i rød karry med ris »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Burgere, Cafémad, Grill og ild, Mad på 30 minutter Tags: Agurk, cayennepeber, chili, estragon, Græsk yoghurt, kanel, løg, oksekød, paprika, salat, skalotteløg, Tomat, yoghurt

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind