• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Alle madopskrifter

    Indbagt torsk med sursød sauce

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Indbagt torsk i tempura dej med sursød sauce

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total2
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Imponér dine venner med denne lækre menu med dybstegt indbagt torsk med sursød sauce. En smuk og lækker ret der gør indtryk. Jo, det er en klassiker henne ved den lokale kinesiske restaurant og det smager nøjagtig lige sådan.

    Torsk i tempuradej med sursød sauce sidder lide i skabet og det bedste er, at retten er både billig og nem at lave. Vi har lavet ærtepuré også, men den kan du nemt udelade.

    Prøv også Torsk i tempuradej med pommes frites

    • Indbagt torsk med sursød sauce
      Indbagt torsk med sursød sauce
    • Indbagt torsk i tempura dej med sursød sauce
      Indbagt torsk med ris.
    Gå til
    • Indbagte rejer
    • Pas på fritureolie – Brand og skoldningsfare !
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • Opbevaring

    Indbagte rejer

    Indbagte rejer og fisk som laks, kan du selvfølgelig også komme i denne virkelig lækre dej, som bliver sprød og gylden, med en lækker pikant smag af øl når du frituresteger.

    Vi har puttet, rødløg, ananas, gule og orange gulerødder i vores sursød sauce. Hvis du også vil have det, kommer du bare lidt ananas skåret i små stykker fra en dåse ned i saucen sammen med groft skårne gulerødder og halve løgringe og koger det sammen indtil gulerødderne er møre. Du kan bruge gulerødder eller karotter fra glas hvis det skal være ekstra nemt.

    Pas på fritureolie – Brand og skoldningsfare !

    Imponér dine venner med denne lækre menu med dybstegt indbagt torsk med sursød sauce. En smuk og lækker ret der gør indtryk, er en opskrift som er rigtig sjov at lave. Men den må ikke laves sammen med børn, selvom det er en børnevenlig ret. Da der er risiko for skoldning, da der bruges rygende varm olie som tilmed er brandfarlig. Brug ALDRIG vand i nærheden af olie, da olien så vil eksplodere. Brug også gerne briller og velegnet tøj, når du bruger store mængder fritureolie.

    📋 Opskrift

    Torsk dybstegt i tempuradej med friter og ærtepuré.

    Torsk i tempuradej med sursød sauce

    Opskrift på dybstegt torsk i tempuradej med sursød sauce
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 4 min
    Tilberedningstid 6 min
    Arbejdstid 20 min
    Samlet tid 30 min
    Ret Fisk og skaldyr
    Køkken Dansk
    Antal 2 Personer
    Kalorier 69 %

    Udstyr

    • Frituregryde eller stor gryde

    Ingredienser
      

    Tempuradej

    • 200 g Hvedemel
    • 1 tsk. Bagepulver
    • 1 stk. Øl (Royal export (Den blå). Kan erstattes af anden øl.)
    • 1 tsk. Salt
    • 1 knivspids Peber

    Torsk dypstegt

    • 450 g Torsk (eller anden fisk)
    • ½ dl Hvedemel
    • 1 liter Fritureolie

    Ærtepuré

    • 250 g Ærter (Økologiske og løsfrosne)
    • 1 fed Hvidløg
    • ¼ tsk. Chili
    • 1 spsk. Skyr
    • 1 tsk. Honning
    • 1 tsk. Citronsaft
    • 1 Knivspids Salt og peber

    Sursød sauce

    • 2 dl Ananassaft
    • 1½ dl Vand
    • 1 spsk. Sukker
    • 2 spsk. Ketchup
    • 2 spsk. Chilisauce (Sød)
    • 2 spsk. Eddike (Hvidvins)
    • 2 spsk. Soja
    • 2 spsk. Maizena

    Tilbehør kogte ris

    • 3 dl Ris

    Sådan gør du
     

    Tempuradej

    • Bland først alle de tørre ingredienser sammen og rør og pisk derefter øllen i skålen. Dejen skal være tyk og klistret, så er den er perfekt.
    • Sæt dejen i køleskabet i en time, så smagen rigtig kan samle sig og dejen bliver endnu mere tyk og klistret.

    Ærtepuré

    • Kom de frosne ærter i et dørslag og overhæld dem langsomt med kogende vand, til de er tøet op.
    • Kom ærterne i en blender og blend dem fine. Pres hvidløget. Knus chilifrø i en morter og kom det i blender sammen med skyr. Blend det hele godt sammen. Smag til med citronsaft, honning og salt. Lad det stå i køleskabet en times tid, så smagen kan samle sig.

    Torsk dybstegt

    • Rens og skyl fisk under vand. Skær den ud i store stykker på ca. 5 cm.
    • Hæld mel op på en stor dyb tallerken og vend torskestykker på begge sider i melet.
    • Kom olien i en friturekoger eller kom den i en stor gryde. Varm olien op til 200 grader. Brug evt. et grill termometer eller lign. for at måle temperatur. Du kan også stikke en tandstikker i træ i olien. Når det bruser og bobler omkring tandstik er olien klar.
    • Kom nu torskestykker i olien et af gangen indtil du har 6 styks i gryden. Giv dem ca. 6 minutter i olien og vend dem ind imellem. Når de er færdige er de gyldne og sprøde. Sæt dem til afdrypning på et rent viskestykke eller på en rist.
    • Gentag til alt torsk er friturestegt.

    Sursød sauce

    • Tag en lille gryde og kom alle ingredienserne i undtagen maizena og varm det langsomt op.
    • Pisk maizena og lidt vand sammen i en shaker og hæld det ned i den sursøde sauce under omrøring. På denne måde undgår du klumper i saucen.

    Noter

    Tips
    • Brug en shaker til at ryste meljævningen sammen, så du undgår klumper.
    • Du kan udelade ærtepuré.
    • Vi har brugt Royal export (Den blå) til vores dej, men du kan bruge hvilken som helst øl. (Vi er ikke sponseret eller lign.) Vi har bare brugt denne øl, da den gav en smag vi kunne lide. 

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1375kcal (69%) | Kulhydrater: 223g (74%) | Protein: 76g (152%) | Fedt: 12g (18%) | Mættet fedt: 7g (44%) | Fiber: 14g (58%) | Sukker: 34g (38%) | Vitamin A: 1225IU (25%) | Vitamin C: 68mg (82%) | Calcium: 123mg (12%) | Jern: 10mg (56%)
    Keyword Torsk i tempuradej, Torsk med sursød sauce
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 6 min. Samlet tid er ca. 30 min. Til 2 personer

    🥘 Ingredienser

    Tempuradej

    • 200 g Hvedemel
    • 1 tsk. Bagepulver
    • 1 stk. Øl Royal export (Den blå). Kan erstattes af anden øl.
    • 1 tsk. Salt
    • 1 knivspids Peber

    Torsk dypstegt

    • 450 g Torsk eller anden fisk
    • ½ dl Hvedemel
    • 1 liter Fritureolie

    Ærtepuré

    • 250 g Ærter Økologiske og løsfrosne
    • 1 fed Hvidløg
    • ¼ tsk. Chili
    • 1 spsk. Skyr
    • 1 tsk. Honning
    • 1 tsk. Citronsaft
    • 1 Knivspids Salt og peber

    Sursød sauce

    • 2 dl Ananassaft
    • 1½ dl Vand
    • 1 spsk. Sukker
    • 2 spsk. Ketchup
    • 2 spsk. Chilisauce Sød
    • 2 spsk. Eddike Hvidvins
    • 2 spsk. Soja
    • 2 spsk. Maizena

    🥗 Tilbehør

    • 3 dl Ris

    🔪 Sådan gør du

    Tempuradej

    1. Bland først alle de tørre ingredienser sammen og rør og pisk derefter øllen i skålen. Dejen skal være tyk og klistret, så er den er perfekt.
    2. Sæt dejen i køleskabet i en time, så smagen rigtig kan samle sig og dejen bliver endnu mere tyk og klistret.

    Ærtepuré

    1. Kom de frosne ærter i et dørslag og overhæld dem langsomt med kogende vand, til de er tøet op.
    2. Kom ærterne i en blender og blend dem fine. Pres hvidløget. Knus chilifrø i en morter og kom det i blender sammen med skyr. Blend det hele godt sammen. Smag til med citronsaft, honning og salt. Lad det stå i køleskabet en times tid, så smagen kan samle sig.

    Torsk dybstegt

    1. Rens og skyl fisk under vand. Skær den ud i store stykker på ca. 5 cm.
    2. Hæld mel op på en stor dyb tallerken og vend torskestykker på begge sider i melet.
    3. Kom olien i en friturekoger eller kom den i en stor gryde. Varm olien op til 200 grader. Brug evt. et grill termometer eller lign. for at måle temperatur. Du kan også stikke en tandstikker i træ i olien. Når det bruser og bobler omkring tandstik er olien klar.
    4. Kom nu torskestykker i olien et af gangen indtil du har 6 styks i gryden. Giv dem ca. 6 minutter i olien og vend dem ind imellem. Når de er færdige er de gyldne og sprøde. Sæt dem til afdrypning på et rent viskestykke eller på en rist.
    5. Gentag til alt torsk er friturestegt.

    Sursød sauce

    1. Tag en lille gryde og kom alle ingredienserne i undtagen maizena og varm det langsomt op.
    2. Pisk maizena og lidt vand sammen i en shaker og hæld det ned i den sursøde sauce under omrøring. På denne måde undgår du klumper i saucen.

    💭 Tips

    • Brug en shaker til at ryste meljævningen sammen, så du undgår klumper.
    • Du kan udelade ærtepuré.
    • Vi har brugt Royal export (Den blå) til vores dej, men du kan bruge hvilken som helst øl. (Vi er ikke sponseret eller lign.) Vi har bare brugt denne øl, da den gav en smag vi kunne lide.

    Opbevaring

    Retten kan holde sig 2 dage i køleskabet i en lukket beholder. Er fryseegnet.

    Del meget gerne
    • Total2
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Lækker salat med varmrøget laks
    Cannelloni al forno »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Fisk og skaldyr, Mad på 30 minutter, Umami mad Tags: Ananas, Ærter, chili, citron, honning, hvedemel, hvidløg, øl, Ris, Skyr, Torsk

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind