• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Alle madopskrifter

    Iransk oksegryde med koriander

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Iransk oksegryde med ris

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total2
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Kraftig krydret Iransk oksegryde der giver en dejlig eftersmag når den spises. Server gryderetten med ris da du får masser af dejlig krydret sauce, som du kan komme over ris. Du kan lave en frisk salat til, og her vil friske røde peberfrugter, tomat, skrællet agurk og rødløg være et godt valg. Lav en lille vinaigrette til at hælde over salaten.

    Prøv også alt i en gryde med oksekød

    • Iransk oksegryde med koriander
      Iransk oksegryde med koriander
    • Iransk oksegryde med ris
      Iransk oksegryde med ris
    Gå til
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du

    Simre

    Jo længere du lader den Iranske oksegryde simre under låg, jo mere mørt kød får du og jo mere smag vil du opnå. Hvis du lader din oksegryde simre i ca. tre timer, vil du få en særdeles kraftig smag.

    Tilbehør

    Som tilbehør til Iransk oksekødgryde med ris, laver vi en frisk salat med vinaigrette og vi har også små skåle med forskellige nødder, da det ofte er tilbehøret når retten serveres i Iran.

    Vi serverer en god kraftig italiensk rødvin til. Zinfandel synes vi er det perfekt valg, da den bløde runde smag med noter af vanilje, giver god velsmag til den krydrede mad.

    📋 Opskrift

    Iransk oksegryde med ris

    Iransk oksegryde med koriander

    Opskrift på Iransk oksegryde med koriander
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 2 t
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 2 t 10 min
    Ret Hovedret
    Køkken Iransk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 40 %

    Ingredienser
      

    • 400 g Oksekød (I tern)
    • 1 stk. Aubergine
    • 2 spsk. Olivenolie
    • 1 stk. Løg
    • 2 fed Hvidløg
    • 1 bundt Forårsløg
    • 100 g Persille (Bredbladet )
    • 1 bundt Koriander (Frisk)
    • 1 spsk. Gurkemeje (Stødt)
    • ½ stk. Citron
    • ½ liter Grøntsagsbouillon
    • 1 ds Baked beans (På dåse)
    • 1 tsk. Salt og peber

    Tilbehør

    • 4 dl Basmatiris

    Sådan gør du
     

    • Tag en stor gryde og kom olivenolie i og varm gryden op. Svits kødet til det tager farve. Krydr med salt og peber.
    • Pil og hak løg og hvidløget fint. Kom det med op i gryden og svits dem med i ca. 2 minutter.
    • Skyl aubergine og hak den groft. Kom den op i gryden og rør rundt.
    • Skyl forårsløg, persille og koriander og dup tør. Hak det hele fint og kom det i gryden. Rør det godt sammen.
    • Hæld gurkemeje i gryden og rør rundt. Hæld citronsaft og bouillon i gryden og kog det langsomt op. Lad retten simre under låg i ca. 2 timer, alt efter hvilket kød du bruger. Smag til ind imellem og mærk om kødet er mørt.

    Tilbehør

    • Kog ris efter anvisningen på pakken.

    Servering

    • Skyl og dræn kidneybønnerne fra dåsen, og vend dem i gryderetten. Smag til med salt og peber, og servér med ris.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 791kcal (40%) | Kulhydrater: 101g (34%) | Protein: 31g (62%) | Fedt: 30g (46%) | Mættet fedt: 10g (63%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 12g (50%) | Sukker: 7g (8%) | Vitamin A: 2619IU (52%) | Vitamin C: 51mg (62%) | Calcium: 166mg (17%) | Jern: 7mg (39%)
    Keyword Iransk oksegryde med koriander
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstiden er 2 timer. Samlet tid er 2 timer og 10 min. Til 4 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 400 g Oksekød I tern
    • 1 stk. Aubergine
    • 2 spsk. Olivenolie
    • 1 stk. Løg
    • 2 fed Hvidløg
    • 1 bundt Forårsløg
    • 100 g Persille Bredbladet
    • 1 bundt Koriander Frisk
    • 1 spsk. Gurkemeje Stødt
    • ½ stk. Citron
    • ½ liter Grøntsagsbouillon
    • 1 ds Baked beans På dåse
    • 1 tsk. Salt og peber

    🥗 Tilbehør

    • 4 dl Basmatiris

    🔪 Sådan gør du

    1. Tag en stor gryde og kom olivenolie i og varm gryden op. Svits kødet til det tager farve. Krydr med salt og peber.
    2. Pil og hak løg og hvidløget fint. Kom det med op i gryden og svits dem med i ca. 2 minutter.
    3. Skyl aubergine og hak den groft. Kom den op i gryden og rør rundt.
    4. Skyl forårsløg, persille og koriander og dup tør. Hak det hele fint og kom det i gryden. Rør det godt sammen.
    5. Hæld gurkemeje i gryden og rør rundt. Hæld citronsaft og bouillon i gryden og kog det langsomt op. Lad retten simre under låg i ca. 2 timer, alt efter hvilket kød du bruger. Smag til ind imellem og mærk om kødet er mørt.
    6. Skyl og dræn kidneybønnerne fra dåsen, og vend dem i gryderetten. Smag til med salt og peber, og servér med ris.

    🥗 Tilbehør

    • Kog ris efter anvisningen på pakken.

    🍽 Servering

    • Anret ris i den ene side af tallerkenen og retten på den anden halvdel og pynt med persille.
    Iransk oksekødgryde med baked beans
    Iransk oksekødgryde
    Del meget gerne
    • Total2
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Musaka med aubergine og kartofler
    Estragonsauce der aldrig skiller »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Gryderetter Tags: Aubergine, Baked beans, citron, forårsløg, Gurkemeje, hvidløg, koriander, løg, oksekød, persille, Ris

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind