• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Alle madopskrifter

    Kvan kryddersnaps

    Af Bjørn Nielsen Opdateret jun 2, 2021

    Kvansnaps på glas

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Kvan kryddersnaps – Kvansnaps

    Af Min Madopskrift

     

    Kvanblade og vodka
    Kvanblade og vodka til kryddersnaps
    Kvansnaps på glas
    Kvansnaps efter 3 timers trækning på glas

    Farven i kvansnaps er klar limegrøn. Smagen er hen af internationale drinks som gin. Meget fin og elegant kryddersnaps. Men den må ikke lagre ret længe.

    Kvan er en meget aromatisk og sund plante. Førhen blev den brugt mod skørbug og andre sygdomme.

    Kvan kan købes hos velassorterede planteskoler som planter eller som frø til såning i urtehaven.

    Inden du går i gang kan du læse vores guide her: Kryddersnaps guide

    Ingredienser:

    • Kvanblade
    • Vodka

    Fremgangsmåde:

    Til Kvan kryddersnaps bruges det fligede blad. Tag et blad og del det, så der kun er de tre midterste flige tilbage.
    Put blad i en klar flaske og fyld den med vodka.

    Lad Kvan kryddersnaps trække i ca. 3 timer i en flaske med ren vodka og smag på de liflige dråber med det samme.

    Trækker det længere bliver smagen bitter, og ikke så drikkevenlig. Men det er op til en selv hvad man foretrækker.

    De fleste opskrifter med kvan, beskriver trækning med blad op til flere måneder, hvis der foretrækkes en mere kraftig og let bitter snaps.

    Snapsen er drikkeklar og kan spædes op, hvis der ønskes en mildere smag i flasken.

    Kvansnapsen bliver måske bedre med tiden og får en smuk brun farve.

    En kvansnaps er velegnet som en værtsgave til manden i huset. Og mon ikke man får en smagsprøve 🙂

    Er din kryddersnaps ikke som den skal være, læs følgende artikel som måske kan redde din dram.

    Justerer din kryddersnaps

     

    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    Kort beskrivelse
    recipe image
    Navn på opskrift
    Kvan kryddersnaps
    Navn på forfatter
    Bjørn Nielsen
    Udgivet den:
    2013-09-09
    Forberedelsestid:
    10M
    bagetid:
    0M
    Totaltid
    10M
    Rating:
    51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

    Mere fra Alle madopskrifter

    • Fersken kryddersnaps
    • Kylling i tortillas
    • Brombærmarmelade med vanilje
    • Drengerøvs ret

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Kryddersnaps, Tilbehør til mad Tags: Kvan kryddersnaps - Kvansnaps, Kvansnaps

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. John

      maj 11, 2014 at 10:58 pm

      Hej
      Jeg er imponeret over jeres snapse opskrifter og er en stor fan af jeres hjemmeside

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind