• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Alle madopskrifter

Laks i butterdej frakke

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Laks i butterdej frakke med fyldte squash

Her kan du følge os

Del meget gerne
  • Total0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Laks i butterdej frakke med fyldte squash

Til 4 personer

 

Laks i butterdej frakke er en lækker og let hovedret, og er til dem som ønsker en menu uden tilbehør som kartofler eller ris.

Vi laver fyldte squash som tilbehør til denne ret.

Laks i butterdej er en af Min Madopskrifts favorit menuer, som vi anbefaler.

Laks i butterdej frakke med fyldte squash

Laks i butterdej frakke med fyldte squash er en herlig hovedret

Af Min Madopskrift

Ingredienser Laks i butterdej frakke:
  • 4 stykker laks på ca. 10 cm i bredden
  • 3 til 4 Butterdejsplader, frosne eller hjemmelavede
  • Æg, sammenpisket
Ingredienser marinade:
  • 1 citron, saften
  • Olie
  • ½ fennikel, fintsnittet
  • Salt og groft kværnet peber
Pynt til Laks i butterdej frakke:

Rød peber, hakket i terninger og evt. lidt grønt

Ingredienser fyldte squash:
  • 2 stk. squash, halverede og skrabet fri for kerner.
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk. smør
  • 2 spsk. mel
  • 1 dl. mælk
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1 rød peber, hakket i små terninger
  • 1 løg, finthakket
  • Oregano
  • Salt og friskkværnet peber

Lav laks i butterdej og fyldte squash og sæt det i ovnen samtidigt.

Fremgangsmåde fyldte squash:

Skyld squash og halver dem. Kom dem i en forvarmet ovn der er sat til 175 grader og bag dem i ca. 30 minutter, så lidt af vandet er fordampet.

I mens, skal der laves en gammeldags opbagt sauce uden klumper, af smør, mel, mælk og hvidløg,

Svits peberfrugt til de er gyldne i lidt smør og olie, og kom det i saucen.

Kom flåede tomater i saucen. Rør rundt og varm det op. Kom saucen op i de udhulede squash.

Kom det i ovnen og bag dem i ca. 15 minutter ved 225 grader.

Fremgangsmåde Laks i butterdej frakke:

Rør marinaden sammen i en lille skål.

Laksestykker kommes på en stor tallerken, der er beklædt med bagepapir, og overhældes med marinaden og sættes i køleskabet.

Bruger du frosne butterdejsplader, skal de tøs op.

Tag butterdejsplader og rul dem ud med en kagerulle så de bliver tyndere. Skær butterdejen ud i stykker der er lidt større en laksestykker..

Tag en kniv og skær nogle lange snit i dejen på den lange del. Stik en finger ned i snittet så butterdejen åbner sig lidt. Tryk dejen ned i hver side, så der er åbent ind til laksen

Kom laksestykker ud på en bageplade.

Kom butterdejen over og pensle butterdejen med æg.

Bemærk: butterdejen skal ikke under fisken også.

Stil ovnen på 225 grader. Kom pladen øverst i ovnen og giv dem ca. 15 minutter eller indtil butterdejen er gylden og sprød.

Servering:

Anret Laks i butterdej frakke sammen med fyldte squash på en tallerken. Pynt med terninger af rød peber

Måske du også vil prøve fyldte rødspætter

 

Tips til Laks i butterdej frakke

Laks kan udskiftes med anden fisk, f.eks. makrel eller torsk.

Ønskes tilbehør som kogt kartoffel til,  laves der en dejlig fiskesauce til. Opskriften kan du finde under laks i butterdej med fiskesauce

 

Mere fra samme kategori:

Pizzasnegle med skinke og mozzarella 
Avocadolagkage med jordbær eller hindbær
Mozartkugler med knas
Indbagte rejer med chili dip sauce
Kartoffelpizza
Kernetemperatur oksekød og kalvekød
Del meget gerne
  • Total0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Kort beskrivelse
recipe image
Navn på opskrift
Laks i butterdej frakke med fyldte squash
Udgivet den:
9 år siden
Forberedelsestid:
30M
bagetid:
15M
Totaltid
45M

Mere fra Alle madopskrifter

  • Salat Nicoise
    Salat Nicoise med asparges
  • Svinemørbrad med kartoffelmos
    Svinemørbrad med kartoffelmos
  • Hollandsk pandekage
    Pandekager med bacon og æg
  • Koteletter med bacon og asparges
    Koteletter med bacon og pasta

Skrevet i: Alle madopskrifter, Fedtfattig, Fisk og skaldyr, Nytår Tags: Laks i butterdej frakke, Laks i butterdej frakke med fyldte squash

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

Desserter indgår også i hendes repertoire.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det. Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·