• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Alle madopskrifter

    Palmekålssuppe med kylling

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Palmekålssuppe med kylling

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Der er masser af god smag i denne lækre palmekålssuppe med kylling. Noter af hvidløg og en let eftersmag af varm chili, gør denne suppe fantastisk lækker.

    Palmekål er en forholdsvis ny kåltype i Danmark, men har været brugt mange år i Italien og især Toscana. Palmekålen ligner lidt grønkål i strukturen og passer perfekt sammen med hvidløg og chili, som vi også bruger i denne opskrift på palmekålssuppe.

    Prøv også peberfrugtsuppe med kylling

    • Palmekålssuppe med med koriander
      Palmekålssuppe med med koriander
    • Palmekålssuppe med tilbehør
      Palmekålssuppe med tilbehør
    Gå til
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 📋 Opskrift

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er 20 min. Samlet tid er 30 min. Til 2 personer

    🥘 Ingredienser

    • 250 g Kylling Fileter eller bryst
    • 200 g Palmekål
    • 2 stk. Forårsløg
    • 3 stk. Gulerødder
    • 2 tsk. Karry
    • 1 tsk. Gurkemeje
    • 5 dl Hønsebouillon Eller fond
    • 200 ml Kokosmælk
    • 1 spsk. Sojasauce
    • 1 stk. Limefrugter
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 6 spsk. Olivenolie til stegning
    • 1 stk. Løg
    • 4 fed Hvidløg
    • ¼ stk. Chili

    🥗 Tilbehør

    • 2 dl Ris
    • 1 håndfuld Koriander Frisk
    • 1 ds Ananas

    🔪 Sådan gør du

    1. Pil og hak løg fint. Hak chili fint. Skær kylling i tern.
    2. Skyl forårsløg og palmekål. Dup dem tørre. Riv gulerødder og skær dem ud i aflange stykker. Skær bladet ud af palmekål, og kassér stænglerne. Snit bladene og forårsløg i fine strimler.
    3. Kom godt med olivenolie på en varm stegepande og svits karry, hvidløg, løg og chili i et minut. Kom kyllingekødet på panden og steg det under omrøring indtil kylling har fået lidt farve.
    4. Tilsæt palmekål, forårsløg og gulerødder og rør godt rundt. Kom nu hønsebouillon, kokosmælk, soja i gryden og rør rundt.
    5. Smag til med lidt limesaft, salt og peber og rør rundt. Lad suppen simre i ca. 20 minutter.
    6. Imens koges ris som anvist på posen.

    🍽 Servering

    1. Servér suppen med kogte ris, og drys hele og finthakkede korianderblade på toppen. Ananas i tern, serveres i en lille skål.

    💭 Tips

    • Du kan udskifte kylling med andet kød
    • Du kan udskifte kokosmælk med fløde
    • Du kan variere grøntsager med dem du har i køleskabet

    📋 Opskrift

    Palmekålssuppe med kylling

    Palmekålssuppe med kylling

    Opskrift på palmekålssuppe med kylling og kokosmælk
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 20 min
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 30 min
    Ret Supper
    Køkken Dansk
    Antal 2 Personer
    Kalorier 59 %

    Ingredienser
      

    • 250 g Kylling (Fileter eller bryst)
    • 200 g Palmekål
    • 2 stk. Forårsløg
    • 3 stk. Gulerødder
    • 2 tsk. Karry
    • 1 tsk. Gurkemeje
    • 5 dl Hønsebouillon (Eller fond)
    • 200 ml Kokosmælk
    • 1 spsk. Sojasauce
    • 1 stk. Limefrugter
    • 1 tsk. Salt og knivspids peber
    • 6 spsk. Olivenolie til stegning
    • 1 stk. Løg
    • 4 fed Hvidløg
    • ¼ stk. Chili

    Tilbehør

    • 2 dl Ris
    • 1 håndfuld Koriander (Frisk )
    • 1 ds Ananas

    Sådan gør du
     

    • Pil og hak løg fint. Hak chili fint. Skær kylling i tern.
    • Skyl forårsløg og palmekål. Dup dem tørre. Riv gulerødder og skær dem ud i aflange stykker. Skær bladet ud af palmekål, og kassér stænglerne. Snit bladene og forårsløg i fine strimler.
    • Kom godt med olivenolie på en varm stegepande og svits karry, hvidløg, løg og chili i et minut. Kom kyllingekødet på panden og steg det under omrøring indtil kylling har fået lidt farve.
    • Tilsæt palmekål, forårsløg og gulerødder og rør godt rundt. Kom nu hønsebouillon, kokosmælk, soja i gryden og rør rundt.
    • Smag til med lidt limesaft, salt og peber og rør rundt. Lad suppen simre i ca. 20 minutter.
    • Imens koges ris som anvist på posen.

    Servering

    • Servér suppen med kogte ris, og drys hele og finthakkede korianderblade på toppen. Ananas i tern, serveres i en lille skål.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1183kcal (59%) | Kulhydrater: 106g (35%) | Protein: 40g (80%) | Fedt: 68g (105%) | Mættet fedt: 26g (163%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 7g (29%) | Sukker: 10g (11%) | Vitamin A: 1389IU (28%) | Vitamin C: 82mg (99%) | Calcium: 147mg (15%) | Jern: 7mg (39%)
    Keyword kyllingesuppe med koriander, kyllingesuppe med palmekål, Lækker kyllingesuppe
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Palmekålssuppe med kylling
    Palmekålssuppe med kylling
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Teboller med kærnemælk
    Italienske kødboller i tomatsauce »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Supper Tags: Ananas, chili, forårsløg, gulerødder, Gurkemeje, hønsebouillon, hvidløg, Kål, Karry, kokosmælk, koriander, kylling, lime, løg, palmekål, Ris

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind