Singapore nudler Singapore nudler med kylling og grรธntsager
Til 4 personer
Singapore nudels med kylling, og nudler kan tilberedes ret hurtigt.
Her fรฅr du en klassisk menu med kylling, nudler og grรธntsager.
Smagen er god og kraftig og falder i de flestes smag.
Singapore nudler med kylling er en menu vi serverer ofte.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Singapore nudler med kylling
- 300 g risnudler
- 2 spsk. olie
- 2 fed hakket hvidlรธg
- 800 – 1000 gram kylling skรฅret i strimler
- 300 g rejer
- 1 stort lรธg skรฅret i tynde bรฅde
- 2 spsk. god karry
- 1 tsk. gurkemeje
- ยฝ tsk. revet ingefรฆr
- 150 g grรธnne bรธnner, skรฅret diagonalt i mindre stykker
- 1 stor gulerod skรฅret i aflange smรฅ strimler
- 1 tsk. Sukker
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sojasauce
- evt. lidt bouillon eller vand
Pynt:
Finthakket forรฅrslรธg
Fremgangsmรฅde Singapore nudler med kylling
Opblรธd risnudlerne i kogende vand i 5 minutter eller til de er blรธde. Hรฆld vandet fra og sรฆt det til side.
Opvarm nu en spsk. af olien i en wok, og tilsรฆt en ting af gangen.
Fรธrst hvidlรธg, sรฅ karry, gurkemeje, ingefรฆr, kylling og rejer.
Steg under omrรธring i 2-3 min, tilsรฆt lรธg, gulerod, sukker og salt.
Tilsรฆt evt. lidt vand eller bouillon.
Skru ned pรฅ middel varme og varm det igennem i ca. 10 minutter.
Tilsรฆt nudler og sojasauce og vend det i.
Tilsรฆt salt peber og sukker efter behag.
Pynt evt. med lidt forรฅrslรธg.
Server straks.
Prรธv ogsรฅ Singapore nudler med svinemรธrbrad
Tips til Singapore nudler med kylling
Du kan udskifte kylling med svinekรธd eller oksekรธd
Tips til Singapore nudler med kylling
Du kan pynte med forรฅrslรธg eller smรฅ bรธnnespirer


















Kommentarer
Ingen kommentarer