Singapore nudler Singapore nudler med kylling og grøntsager
Til 4 personer
Singapore nudels med kylling, og nudler kan tilberedes ret hurtigt.
Her får du en klassisk menu med kylling, nudler og grøntsager.
Smagen er god og kraftig og falder i de flestes smag.
Singapore nudler med kylling er en menu vi serverer ofte.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Singapore nudler med kylling
- 300 g risnudler
- 2 spsk. olie
- 2 fed hakket hvidløg
- 800 – 1000 gram kylling skåret i strimler
- 300 g rejer
- 1 stort løg skåret i tynde både
- 2 spsk. god karry
- 1 tsk. gurkemeje
- ½ tsk. revet ingefær
- 150 g grønne bønner, skåret diagonalt i mindre stykker
- 1 stor gulerod skåret i aflange små strimler
- 1 tsk. Sukker
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sojasauce
- evt. lidt bouillon eller vand
Pynt:
Finthakket forårsløg
Fremgangsmåde Singapore nudler med kylling
Opblød risnudlerne i kogende vand i 5 minutter eller til de er bløde. Hæld vandet fra og sæt det til side.
Opvarm nu en spsk. af olien i en wok, og tilsæt en ting af gangen.
Først hvidløg, så karry, gurkemeje, ingefær, kylling og rejer.
Steg under omrøring i 2-3 min, tilsæt løg, gulerod, sukker og salt.
Tilsæt evt. lidt vand eller bouillon.
Skru ned på middel varme og varm det igennem i ca. 10 minutter.
Tilsæt nudler og sojasauce og vend det i.
Tilsæt salt peber og sukker efter behag.
Pynt evt. med lidt forårsløg.
Server straks.
Prøv også Singapore nudler med svinemørbrad
Tips til Singapore nudler med kylling
Du kan udskifte kylling med svinekød eller oksekød
Tips til Singapore nudler med kylling
Du kan pynte med forårsløg eller små bønnespirer
Kommentarer
Ingen kommentarer