Nem og hurtig paprikagryde
Til 4 personer
Af Min Madopskrift
- Paprikagryde med kylling og bacon
Ingredienser:
- 150 gram bacon i skiver
- 2 løg
- 500 - 600 gram kyllingefileter uden skind
- 1 dåse hakkede tomater
- 6 små søde friske cocktail tomater skåret halvt over
- 1 lille dåse koncentreret tomatpure
- 2 spsk. paprika
- ¼ liter piskefløde
- 1 spsk. honning eller sukker
- 1 spsk. vineddike
- Salt, peber
- Evt. cocktailpølser
- 100 gram champignons
Tilbehør til paprikagryde med kylling og bacon:
- Ris
- Evt. hakket persille eller basilikum
- Salat i skål
Fremgangsmåde paprikagryde med kylling og bacon:
Skær bacon i tynde skiver. Skær løg i halve ringe og svits det sammen i en gryde.
Skær kyllingekødet i stykker og svits det sammen med.
Kom koncentreret tomatpure i og svits det med i ca. 1 minut.
Tilsæt paprika og svits det med i ca. 1 min.
Kom de hakkede tomater og sukker i.
Kom halverede cocktailtomater i.
Tilsæt vineddike og lad ret simre i 15 minutter.
Risene koges.
Hvis der bruges cocktailpølser, svitses de nu i ca. 4 min. sammen med champignons og hældes derefter op i en skål og tilsættes paprikagryden 10 min, før den er færdig.
Hæld fløden i gryderetten, kog yderligere ca. 5-7 min. og smag til med salt og peber.
Server paprikagryden drysset med hakket persille eller basilikum og en skål dejlig frisklavet salat med lidt syrlig smag.
Tips.
Svits evt. cocktailpølser, som kommes i 10 minutter før retten er færdig! Giver en herlig smag.






Skriv et svar