• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Artikler

    Rabarbergrød opskrifter

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 1 uge siden

    Alle opskrifter på rabarbergrød

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Her har vi samlet alle vores opskrifter på rabarbergrød der laves på forskellige måder, da grøden både kan være en dessert og fyld i kager. Der er f. eks. opskrift på rabarbergrød uden klumper til børn. Der er gammeldags rabarbergrød med fløde. Der er også nem rabarbergrød, så der er noget, at vælge imellem. Find lige den rabarberopskrift der passer til jer. Prøv også rabarbertærte med mørdej

    1. Rabarbergrød siet

    Denne klassiker er stadig meget aktuel i dag, da den er særlig velegnet til børn og dem der ikke vil have klumper eller grov grød.

    Rabarbergrød siet
    Rabarbergrød siet
    Opskrift på rabarbergrød der er siet/sigtet
    Se opskrift

    2. Gammeldags rabarbergrød

    Her er opskriften på lækker rabarbergrød som den blev lavet da mormor var ung. Dengang og som i dag, laves den i en stor gryde. I denne opskrift moser man de grove stykker rabarber, så grøden bliver lidt grovere, så den beholder alle de sunde vitaminer og smag.

    Rabarbergrød med fløde serveret udenfor på terrassen
    Gammeldags rabarbergrød
    Opskrift på god gammeldags rabarbergrød med fløde
    Se opskrift

    3. Rabarbergrød nem

    Her får du em af vores bedste rabarbergrød opskrifter, som er nem at lave og samtidig rigtig lækker i konsistensen. Det er vores klassiske opskrift, som vi har lavet i mange år og som smager himmelsk.

    Alle opskrifter på rabarbergrød
    Rabarbergrød nem
    Opskrift på delikat rabarbergrød som er nem at lave
    Se opskrift

    4. Rabarbergrød med fløde

    Her får du 4 opskrifter på rabarbergrød med fløde. Rabarber er også blevet meget populær at anvende i både rabarbertærter og lagkager.

    Rabarbergrød med fløde
    Rabarbergrød med fløde
    Her får du 4 opskrifter med rabarbergrød
    Se opskrift

    💭❓ Tips og FAQ

    ❓ FAQ

    Hvorfor bliver min rabarbergrød ikke helt rød?

    Du skal bruge jordbær rabarber eller vinrabarber for, at få en helt rød grød.

    Hvordan får jeg rød rabarbergrød?

    Du skal bruge rabarberstilke er er helt gennem farvede røde. Jordbærrabarbers stilke er helt røde.

    Er rabarber giftige?

    Ja, blade og rod er giftige, men stilke er ikke. Dog indeholder rabarberstilke en del oxalsyre, som ikke er sundt i store mængder.

    Hvordan fjernes oxalsyren?

    Brug nonoxalsyre og følg mængde på flasken.

    Hvor længe kan rabarberstilke fryses?

    De kan holde smagen i op til 2 år eller mere i en fryser. Dog minskes smagen en anelse.

    Hvordan opbevares rabarberstilke bedst?

    Snit rabarberstilke i små stykker og frys det ned i egnede fryseposer.

    Alle rabarbergrød opskrifter
    Her finder du alle vore opskrifter på rabarbergrød
    Del meget gerne
    • Total0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Fisk med risotto
    Grøntsag og rodfrugtsuppe fedtfattig »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Artikler, Grød Tags: rabarber

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind