• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » asiatisk

    Kylling i hoisin sauce

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 11 måneder siden

    Asiatisk wok med kylling i hoisin sauce

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total7
    • 7
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Lækker asiatisk ret på under en halv time. Mør kylling, cashewnødder og sprøde bambusskud giver masser af smag, til kylling i hoisin sauce. Du kan tilsætte andre grøntsager hvis du vil variere retten. Grønne ærter, små mini majs, små syltede karotter eller små blomkålsbuketter, er særdeles velegnede i denne ret og kan kommes i som de er, uden kogning eller stegning.

    Asiatisk opskrift med kylling i hoisin sauce
    Asiatisk mad med kylling i hoisin sauce
    Gå til
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ
    • 📋 Opskrift

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 15 min. Samlet tid er ca. 30 min. Opskrift til 2 personer

    🥘 Ingredienser

    • 400 g Oksekød mørt
    • 1 dåse Bambusskud lille
    • 5 dl Hønsebouillon
    • 1 tsk. Salt
    • 1 stk. Løg
    • 2 stk. Peberfrugter Rød og gul
    • ½ stk. Chili frisk
    • 1 spsk. Olivenolie
    • 2 spsk. Soya
    • 1 dl Hoisin sauce
    • 5 stk. Forårsløg
    • 1 håndfuld Cashewnødder usaltede

    🥗 Tilbehør

    • 2 dl Ris
    • 3 dl Vand

    🔪 Sådan gør du

    1. Tag en stor pande og kom cashewnødderne på. Skru op for varmen og rist nødderne uden fedtstof på panden og under omrøring. Tag dem af varmen og hæld dem på en tallerken til afkøling, så snart de begynder at dufte og tage farve.
    2. Skær kyllingekødet i 1 cm tykke strimler.
    3. Pil og skær løg i halve ringe. Skyl peberfrugter og skær dem i lidt grove stykker. Skyl og hak chili fint.
    4. Hæld olivenolie på en stegepande og svits kyllingekødet indtil det tager farve.
    5. Tilsæt nu peberfrugter og svits det hele godt et minuts tid. Tilsæt løg chili og rør godt rundt et minuts tid.
    6. Hæld Soya og hoisin sauce i under omrøring. Til sidst tilsætter du hønsebouillon og varm retten op igen.
    7. Tilsæt Soya og hoisin sauce og varm retten i gennem.

    🥗 Tilbehør

    • Kog ris som anvist på posen.

    🍽 Servering

    • Kom lidt ris i bunden af skålen. Kom kylling i hoisinsauce ovenpå og drys cashewnødder ovenpå.

    💭❓ Tips og FAQ

    ❓ FAQ

    Kan retten fryses ned ?

    Ja

    Hvad er holdbarheden i fryser ?

    Retten kan holde ca. 3 måneder i fryseren.

    Hvad er holdbarheden i køleskabet ?

    Retten skal spises indenfor 3 dage.

    Kan retten gøres mere spicy ?

    Ja, tilsæt lidt finthakket rød chili eller 1 tsk. tørret.

    💭 Tips

    Du kan erstatte kyllingebryst eller kyllingefilet med mørt oksekød. F.eks. culotte, flanksteak, mørbrad eller filet. 

    📋 Opskrift

    Asiatisk wok med kylling i hoisin sauce

    Kylling i hoisin sauce og ris

    Opskrift på kylling i hoisin sauce. Tilbehør ris og cashewnødder
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 15 min
    Arbejdstid 5 min
    Ret Hovedret
    Køkken asiatisk
    Antal 2 Personer
    Kalorier 52 %

    Ingredienser
      

    • 400 g Kylling (bryst eller filet)
    • 1 dåse Bambusskud (lille dåse)
    • 5 dl Hønsebouillon
    • 1 tsk. Salt
    • 1 stk. Løg
    • 2 stk. Peberfrugter (Rød og gul)
    • ½ stk. Chili (frisk)
    • 2 spsk. Olivenolie
    • 2 spsk. Soya
    • 1 dl Hoisin sauce
    • 5 stk. Forårsløg
    • 1 håndfuld Cashewnødder (usaltede)

    Tilbehør

    • 2 dl Ris
    • 3 dl Vand

    Sådan gør du
     

    • Hæld cashewnødderne ud på en varm stegepande. Skru op for varmen og rist nødderne uden fedtstof og under omrøring. Tag dem af varmen og fordel dem ud på en tallerken til afkøling, så snart de begynder at dufte og tage farve.
    • Skær kyllingekødet i 1 til 1 ½ cm tykke strimler.
    • Pil og skær løg i halve ringe. Skyl peberfrugter og skær dem i lidt grove stykker. Skyl og hak chili fint.
    • Hæld olivenolie på en stegepande og svits kyllingekødet indtil det tager farve.
    • Tilsæt nu peberfrugter og svits det hele godt et minuts tid. Tilsæt løg chili og rør godt rundt et minuts tid.
    • Hæld Soya og hoisinsauce i under omrøring. Til sidst tilsætter du hønsebouillon og varm retten op igen.
    • Tilsæt soya og hoisinsauce og varm retten i gennem.

    Tilbehør

    • Kog ris som anvist på posen.

    Servering

    • Kom lidt ris i bunden af skålen. Kom kylling i hoisinsauce ovenpå og drys cashewnødder ovenpå.

    Noter

    • Du kan erstatte kyllingebryst eller kyllingefilet med mørt oksekød. F.eks. culotte, flanksteak, mørbrad eller filet. 

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1031kcal (52%) | Kulhydrater: 128g (43%) | Protein: 62g (124%) | Fedt: 30g (46%) | Mættet fedt: 5g (31%) | Flerumættet fedt: 5g | Enkelumættet fedt: 16g | Trans fedt: 1g | Fiber: 10g (42%) | Sukker: 26g (29%) | Vitamin A: 4218IU (84%) | Vitamin C: 199mg (241%) | Calcium: 138mg (14%) | Jern: 6mg (33%)
    Keyword Kylling i hoisinsauce, kylling og ris
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Kylling i hoisin sauce og ris
    Kylling i hoisin sauce og ris
    Del meget gerne
    • Total7
    • 7
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Oksekød i hoisin sauce og ris
    Kung Pao Chicken »

    Skrevet i: Aftensmad, asiatisk, Billig mad, Børnevenlig mad, Fedtfattig, Kylling og andet fjerkræ, Mad på 30 minutter, Umami mad Tags: bambusskud, cashewnødder, chili, forårsløg, hoisin sauce, hoisinsauce, hønsebouillon, løg, oksekød, peberfrugt, Ris

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind