• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Bagværk

    Banankage med chokolade – Svampet og lækker

    Af Bjørn Nielsen Opdateret dec 11, 2020

    Banankage med chokolade

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total184
    • 184
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Banankage med chokolade

    Giver en kage i kageform

    Af Min Madopskrift

    Banankage med chokolade, er en skøn svampet skærekage, som bare er god flere efter du har bagt den, og derfor perfekt at have liggende, hvis du for uventede gæster. Brug modne bananer, gerne dem med lidt brune pletter på.

    Banankage med chokolade
    Banankage med chokolade anrettet på tallerken
    Dej til banankage i kageform
    Sådan ser dejen til banankage ud inden den kommer i ovnen

    Ingredienser
    • 3 æg
    • 150 gram sukker
    • 150 gram hvedemel
    • 1 tsk. bagepulver
    • 100 gram smør, blødt
    • 4 små bananer, mosede
    • 150 gram mørk chokolade
    • Kageform (på størrelse med et lille franskbrød)
    Pynt
    • Mørk chokolade
    • Valnøddekerner
    Fremgangsmåde
    1. Kom smørret i en gryde og sæt det lunt så det bliver helt blødt, eller smelt det forsigtigt.
    2. Æg og sukker kommes i en skål og piskes luftigt eller indtil al sukkeret er opløst.
    3. Kom mel, smør og bagepulver op i skålen og pisk det sammen.
    4. Mos bananer og kom det op i skålen og rør det sammen.
    5. Smør bageform i olie eller margarine.
    6. Kom dejen i bageformen.
    7. Sæt formen ind nederst i ovnen og bag den i ca. 45 minutter til 60 minutter ved 175 grader eller indtil kagen er gylden og gennembagt.
    8. Kom evt. folie over kagen hvis den begynder at blive mørk i toppen.
    9. Stik en strikkepind ind gennem kagen, når der ikke hænger dej ved, er kagen færdig.
    10. Vend kagen ud på en bagerist og lad den afkøle lidt.
    11. Smelt chokoladen over vandbad og kom chokoladen over kagen.
    12. Sæt kagen køligt, gerne i køleskabet.
    Servering
    • Banankagen serveres når chokoladen er kold og størknet.
    Prøv også Banankage
    Tips til banankage
    • Banankage kan med fordel laves dagen før du for gæster, da smagen samler sig.
    • Serveres banankage lun, passer vaniljeis perfekt til
    • Du kan tilsætte vanilje til dejen
    • Jo flere bananer du bruger jo mere svampet bliver kagen. Bagetiden stiger til gengæld også
    Del meget gerne
    • Total184
    • 184
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Bagværk

    • Foccacia brød med rosmarin
    • Hvid hvedebrød med valnødder
    • Hjemmelavet wienerstang med remonce
    • Mormors klejner med fløde

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Bagværk Tags: Banankage er en skøn svampet skærekage, Banankage med chokolade, Banankage med chokolade - Svampet og lækker

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Dina

      marts 16, 2019 at 2:43 pm

      Hvornår skal smørret i? Og hvor varm skal ovnen være…?

      Svar
    2. Bjørn Nielsen

      marts 18, 2019 at 4:57 pm

      Hej Dina
      Håber du fandt ud af det alligevel.
      Jeg elsker denne opskrift og banankage 🙂

      Jeg har rettet opskriften til nu.
      Tak for hjælpen !

      Hilsen
      Bjørn
      Min Madopskrift

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind