• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Bagværk

    Chokoladekage med kokosglasur

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 3 uger siden

    Chokoladekage med kaffe og kokosglasur.Chokoladekage med kaffe og kokosglasur.

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total5
    • 5
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Chokoladekage med kokosglasur, er en høj, svampet og lækker kage som er i familie med drømmekage. Her er der blot tilsat kakao og mørk chokolade. Chokoladekage er en meget velegnet kage til en kageordning på arbejdspladsen, da den kan bages dagen før  og bare bliver bedre af, at stå natten over.

    Prøv også chokoladekage med kærnemælk

    Gå til
    • Chokoladekage med kaffe og kokosglasur
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Chokoladekage med kaffe og kokosglasur

    Denne opskrift giver en bradepandefuld chokoladekage på ca. 40 cm x 50 cm. Lav god stærk kaffe, så smagen rigtig kommer frem. Du kan tilsætte mere eller mindre kokos, alt efter hvor cremet og smagsfuld, du ønsker glasuren.

    Chokoladekage med kokosglasur
    Chokoladekage med kokosglasur, er en høj, lækker og svampet kage, de fleste kan lide.

    📋 Opskrift

    Chokoladekage med kaffe og kokosglasur.Chokoladekage med kaffe og kokosglasur.

    Chokoladekage med kaffe og kokosglasur

    opskrift på svampet Chokoladekage med kaffe og kokosglasur
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 15 min
    Tilberedningstid 35 min
    Samlet tid 50 min
    Ret Bagværk
    Køkken Dansk
    Antal 12 personer
    Kalorier 39 %

    Ingredienser
      

    • 400 g rørsukker (eller alm. sukker)
    • 4 stk. æg
    • 3 dl mælk
    • 1 dl kaffe (friskbrygget )
    • 450 g hvedemel
    • 1 stang vanilje (eller 3 tsk. vaniljesukker)
    • 2 spsk. kakao
    • 100 gram chokolade (mørk)
    • 4 tsk. bagepulver
    • 200 g smør (blødt)

    Kokosglasur

    • 150 g smør (blødt)
    • ½ kop kaffe (friskbrygget )
    • 4 spsk. kakao
    • 1 spsk. vaniljesukker
    • 125 g kokosmel
    • 350 g flormelis

    Pynt

    • 100 gram Chokolade

    Sådan gør du
     

    • Du kan med fordel anvende en røremaskine.
    • Flæk vaniljestangen og skrab korn ud og kom dem i sukkeret.
    • (Eller brug vaniljesukker)
    • Æg, sukker, vaniljekorn eller vaniljesukker piskes til en let og luftig æggesnaps.
    • Kom mel og bagepulver i og rør rundt og bland det godt sammen.
    • Smelt chokoladen så den bliver flyende og kom det i skålen sammen med mælk, kaffe og det bløde smør.
    • Rør nu det hele sammen til dejen bliver ensartet og tyktflydende.
    • Tag en bradepande og smør den godt ind i smør.
    • Hæld dejen i og kom den i en forvarmet ovn på 175 grader alm. varme i ca. 35 min. minutter.
    • Stik en strikkepind ind i kagen når der er gået 30 minutter og se om der hænger dej ved, derved kan du beregne nogenlunde hvornår kagen er bagt. Der må ikke hænge dej på strikkepind og kagen er færdig når der ikke hænger dej ved.
    • Imens laves glasuren.

    Kokosglasur

    • Alle ingredienser undtagen kokos kommes i en skål og røres godt sammen. Tilsæt nu næsten al kokosmel og forsæt med at røre indtil glasuren er jævn. Er glasuren for tynd kommes resten af kokosmelet i.
    • Tag kagen ud af ovnen og lad den køle helt ned på bageristen.
    • Når kagen er afkølet, smøres glasuren på med en dejskraber eller flad smørekniv.

    Pynt

    • Med en skarp kniv skrabes skiver af chokolade der fordeles på chokoladekagen. Derved får kagen sit eksklusive udtryk.
    • På billeder er vist en chokoladekage med chokoladeskiver og en hvor der kun er glasur. Hvis tiden er knap, kan man nøjes med glasur.

    Noter

    • Skær kagen ud i små stykker inden servering.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 778kcal (39%) | Kulhydrater: 108g (36%) | Protein: 10g (20%) | Fedt: 35g (54%) | Mættet fedt: 22g (138%) | Flerumættet fedt: 2g | Enkelumættet fedt: 9g | Trans fedt: 1g | Fiber: 7g (29%) | Sukker: 69g (77%) | Vitamin A: 855IU (17%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 1mg (7%) | Vitamin K: 4µg (4%) | Calcium: 68mg (7%) | Kopper: 0.5mg (25%) | Folat: 78µg (20%) | Jern: 5mg (28%) | Mangan: 1mg (50%) | Magnesium: 65mg (16%) | Fosfor: 172mg (17%) | Koffein: 26mg
    Keyword Chokoladekage, Chokoladekage med kokosglasur, kaffe
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Chokoladekage med kaffe og kokosglasur.Chokoladekage med kaffe og kokosglasur.
    Chokoladekage med kaffe og kokosglasur.

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargør ca. 15 minutter. Tilberedningstid ca. 35 min. Samlet tid er ca. 50 min. Opskrift til 12 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 400 g rørsukker (eller alm. sukker)
    • 4 stk. æg
    • 3 dl mælk
    • 1 dl kaffe (friskbrygget )
    • 450 g hvedemel
    • 1 stang vanilje (eller 3 tsk. vaniljesukker)
    • 2 spsk. kakao
    • 100 gram chokolade (mørk)
    • 4 tsk. bagepulver
    • 200 g smør (blødt)

    Kokosglasur

    • 150 g smør (blødt)
    • ½ kop kaffe (friskbrygget )
    • 4 spsk. kakao
    • 1 spsk. vaniljesukker
    • 125 g kokosmel
    • 350 g flormelis

     🍒Pynt

    • 100 gram Chokolade

    🔪 Sådan gør du

    1. Du kan med fordel anvende en røremaskine.
    2. Flæk vaniljestangen og skrab korn ud og kom dem i sukkeret.
    3. (Eller brug vaniljesukker)
    4. Æg, sukker, vaniljekorn eller vaniljesukker piskes til en let og luftig æggesnaps.
    5. Kom mel og bagepulver i og rør rundt og bland det godt sammen.
    6. Smelt chokoladen så den bliver flyende og kom det i skålen sammen med mælk, kaffe og det bløde smør.
    7. Rør nu det hele sammen til dejen bliver ensartet og tyktflydende.
    8. Tag en bradepande og smør den godt ind i smør.
    9. Hæld dejen i og kom den i en forvarmet ovn på 175 grader alm. varme i ca. 35 min. minutter.
    10. Stik en strikkepind ind i kagen når der er gået 30 minutter og se om der hænger dej ved, derved kan du beregne nogenlunde hvornår kagen er bagt. Der må ikke hænge dej på strikkepind og kagen er færdig når der ikke hænger dej ved.
    11. Imens laves glasuren.

    Kokosglasur

    1. Alle ingredienser undtagen kokos kommes i en skål og røres godt sammen. Tilsæt nu næsten al kokosmel og forsæt med at røre indtil glasuren er jævn. Er glasuren for tynd kommes resten af kokosmelet i.
    2. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle helt ned på bageristen.
    3. Når kagen er afkølet, smøres glasuren på med en dejskraber eller flad smørekniv.

     🍒Pynt

    • Med en skarp kniv skrabes skiver af chokolade der fordeles på chokoladekagen. Derved får kagen sit eksklusive udtryk.
    • På billeder er vist en chokoladekage med chokoladeskiver og en hvor der kun er glasur. Hvis tiden er knap, kan man nøjes med glasur.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    Tips til Chokoladekage med kokosglasur

    • Skær kagen ud i små stykker inden servering
    • Brug en god stærk kaffe

    ❓ FAQ

    Er chokoladekage fryseegnet?

    Ja

    Hvordan opbevares kagen bedst?

    I en tæt beholder

    Del meget gerne
    • Total5
    • 5
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Asiatiske fiskefrikadeller med risnudler
    Spicy tigerrejer med citrusdressing »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Bagværk Tags: æg, Bagepulver, chokolade, kokosmel, mælk, vanilje

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind