• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Instagram
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
×

Forside » Opskrifter » Bagværk

Kanelsnurrer med remonce

Af Bjørn Nielsen Opdateret 2 år siden

Kanelsnurrer med chokolade

Følg os på facebook, instagram, pinterest eller twitter

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
Del meget gerne
  • Total29
  • 23
  • 6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

De er virkelig lækre når de serveres lune og de smager virkelig godt. Vi drypper lækker mørk smeltet chokolade over vores snurrer. Kanelsnurrer med remonce er i familie med kanelsnegle og direktørsnegle og hvis du laver dem helt perfekt, er de fyldt med skøn remonce.

Prøv også kanelsnegle

Gå til
  • Kanelsnurrer med remonce
  • ⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal
  • 🥘 Ingredienser
  • 🔪 Sådan gør du
  • 💭❓ Tips og FAQ
  • 📖 Opskrift
Kanelsnurrer på bageplade
Kanelsnurrer afkøles inden de pyntes med chokolade

Kanelsnurrer med remonce

Man skal øve sig lidt på teknikken når man skal sno dejen rundt om fingrene så der opstår en snoning. Du kan også bare lave snoningen på køkkenbordet uden, at løfte dejen op. Men se fremgangsmåden nedenunder.

Det er desuden vigtigt, at kanelsnurrer med remonce hæver en times tid inden bagningen, så de er luftige inden de bages, ellers risikeres det, at de bliver tunge og klæg.

Du kan bage disse lækre kanelsnurrer om morgenen, så du både kan spise dem efter et godt rundstykke og så derefter i løbet af dagen.

Vi har bagt dem når vi får gæster til eftermiddagskaffe og de er altid en stor succes.

⏲️Klargøring / Tilberedning / Samlet tid / Antal

Tilberedningstid er ca. 15 min. Samlet tid er ca. 2 timer og 25 min. Opskrift giver 12 Kanelsnurrer.

🥘 Ingredienser

Ingredienser Dej

  • 5 dl Mælk
  • 50 g Gær
  • 1 stk. Æg
  • 1000 g Hvedemel
  • 150 g Sukker
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Kardemomme Stødt
  • 150 g Smør Koldt

Ingredienser Remonce

  • 250 g Smør Blødt
  • 100 g Sukker
  • 100 g Farin Brun
  • 1½ spsk. Kanel Stødt
  • 1 tsk. Kardemomme

Pensling

  • 1 stk. Æg Pisket sammen til pensling
  • 1 dl Perlesukker Pynt
  • 1½ dl Chokolade Smeltet

🔪 Sådan gør du

Fremgangsmåde Dej

  1. Lun mælken. Tag en stor skål og hæld den lune mælk op i sammen med gæren. Rør gæren ud i mælken og lad det trække i 5 minutter så gæren virker.
  2. Kom æg, hvedemel, sukker, salt og kardemomme op i skålen og rør det sammen. Ælt dejen i ca. 5 minutter eller til den har samlet sig.
  3. Hak den bløde smør groft og kom det med i dejen og ælt dejen i ca. 10 minutter eller til den er glat og fin. Kom dejen i en stor skål og sæt den til hævning i ca. 1 time under et fugtigt klæde eller under madfilm.
  4. Hæld dejen ud af skålen og ælt den kort. Pak derefter dejen ind i film og kom den i en skål i køleskabet. Her skal den køle i ca. 2 timer.

Fremgangsmåde Remonce

  1. Tag en stor skål. Rør smør, sukker, brun farin, kardemomme og kanel sammen til en remonce.
  2. Pisk remoncen så den bliver mere fin i konsistensen. Den skal være lidt grovkornet og ikke luftig.

Fremgangsmåde Kanelsnurrer

  1. Drys lidt mel ud på bordet og læg dejen på bordet. Rul dejen ud så du får en rektangel på 60×30 cm. Tag remonce og fordel den ovenpå i et jævnt lag med en dejskraber.
  2. Nu skal snurrer laves og det kan godt være lidt svært. Marker midten først. Derefter folder du ⅓ af dejen ind mod midten. Tag nu den anden side af dejen og fold den helt over. Nu har du en dej i 3 lag. Rul dejen ud til 30×30 cm. Skær nu dejen ud i 12 lige store aflange stykker.
  3. Tag fat i hver ende af dejstykker og drej mod uret i den ene hånd og med uret i den anden, så der opstår en snoning. Lav ca. 6-8 snoninger.Nu tager du fat i den ene ende af den snoede stykke og drejer den over tre fingre og væk fra dig selv. Dette gøres to gange. Skub den anden ende ned gennem midten. Sæt snorre på bordet. Dette gøres 12 gange.Hvis det er nemmere at forstå, så laver man bare 2 ringe ovenpå hinanden og skubber snippen ned så den sidder i bunden.
  4. Sæt kanelsnurrerne på en smurt bageplade eller bageplade beklædt med bagepapir under et fugtigt klæde. Her skal de hæve mindst en time gerne 1½ time.
  5. Pensl kanelsnurrerne med æg og drys evt. lidt perlesukker på og bag dem midt i en 200 grader varm ovn, i ca. 15 minutter. Afkøl kanelsnurrerne på en rist.
  6. Smelt lidt mørk chokolade og dryp det over nogle kanelsnurrer.

💭❓ Tips og FAQ

💭 Tips

  • Hold øje med, at kanelsnurrer er lukket i dejen, eller løber remoncen ud under bagningen.
  • Du kan skære mandler eller nødder ud i flager og drysse over den smeltede chokolade.

❓ FAQ

Er kanelsnurrer fryseegnet ?

Ja

Hvad er holdbarheden i fryseren ?

Kanelsnurrer kan holde sig friske i ca. 3 måneder i fryser.

Hvad er holdbarheden i brødskabet.

Ca. 1 dag. Efter 1 dag bør de lunes og spises lune.

📖 Opskrift

Kanelsnurrer med chokolade

Kanelsnurrer med remonce

Opskrift på Kanelsnurrer med remonce
Din skærm er tændt hele tiden

Hvis du elsker denne opskrift lige så meget som vi gør, så fortæl os det med en 5-stjernet vurdering!

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
Klargør 10 min
Tilberedningstid 15 min
Køletid 2 t
Samlet tid 2 t 25 min
Ret Bagværk og bageri
Køkken Dansk
Antal 12 Kanelsnurrer
Kalorier 40 %

Ingredienser
  

Ingredienser Dej

  • 5 dl Mælk
  • 50 g Gær
  • 1 stk. Æg
  • 1000 g Hvedemel
  • 150 g Sukker
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Kardemomme (Stødt)
  • 150 g Smør (Koldt)

Ingredienser Remonce

  • 250 g Smør (Blødt)
  • 100 g Sukker
  • 100 g Farin (Brun)
  • 1½ spsk. Kanel (Stødt)
  • 1 tsk. Kardemomme

Pensling

  • 1 stk. Æg (Pisket sammen til pensling)
  • 1 dl Perlesukker (Pynt)
  • 1½ dl Chokolade (Smeltet)

Sådan gør du
 

Fremgangsmåde Dej

  • Lun mælken. Tag en stor skål og hæld den lune mælk op i sammen med gæren. Rør gæren ud i mælken og lad det trække i 5 minutter så gæren virker.
  • Kom æg, hvedemel, sukker, salt og kardemomme op i skålen og rør det sammen. Ælt dejen i ca. 5 minutter eller til den har samlet sig.
  • Hak den bløde smør groft og kom det med i dejen og ælt dejen i ca. 10 minutter eller til den er glat og fin. Kom dejen i en stor skål og sæt den til hævning i ca. 1 time under et fugtigt klæde eller under madfilm.
  • Hæld dejen ud af skålen og ælt den kort. Pak derefter dejen ind i film og kom den i en skål i køleskabet. Her skal den køle i ca. 2 timer.

Fremgangsmåde Remonce

  • Tag en stor skål. Rør smør, sukker, brun farin, kardemomme og kanel sammen til en remonce. Pisk remoncen så den bliver mere fin i konsistensen. Den skal være lidt grovkornet og ikke luftig.

Fremgangsmåde Kanelsnurrer

  • Drys lidt mel ud på bordet og læg dejen på bordet. Rul dejen ud så du får en rektangel på 60×30 cm. Tag remonce og fordel den ovenpå i et jævnt lag med en dejskraber.
  • Nu skal snurrer laves og det kan godt være lidt svært. Marker midten først. Derefter folder du ⅓ af dejen ind mod midten. Tag nu den anden side af dejen og fold den helt over. Nu har du en dej i 3 lag. Rul dejen ud til 30×30 cm. Skær nu dejen ud i 12 lige store aflange stykker.
  • Tag fat i hver ende af dejstykker og drej mod uret i den ene hånd og med uret i den anden, så der opstår en snoning. Lav ca. 6-8 snoninger.
    Nu tager du fat i den ene ende af den snoede stykke og drejer den over tre fingre og væk fra dig selv. Dette gøres to gange. Skub den anden ende ned gennem midten. Sæt snorre på bordet. Dette gøres 12 gange.
    Hvis det er nemmere at forstå, så laver man bare 2 ringe ovenpå hinanden og skubber snippen ned så den sidder i bunden.
  • Sæt kanelsnurrerne på en smurt bageplade eller bageplade beklædt med bagepapir under et fugtigt klæde. Her skal de hæve mindst en time gerne 1½ time.
  • Pensl kanelsnurrerne med æg og drys evt. lidt perlesukker på og bag dem midt i en 200 grader varm ovn, i ca. 15 minutter. Afkøl kanelsnurrerne på en rist.
  • Smelt lidt mørk chokolade og dryp det over nogle kanelsnurrer.

Ernærnærings fakta

Kalorier: 795kcal (40%) | Kulhydrater: 113g (38%) | Protein: 12g (24%) | Fedt: 34g (52%) | Mættet fedt: 21g (131%) | Fiber: 4g (17%) | Sukker: 46g (51%) | Vitamin A: 940IU (19%) | Vitamin C: 1mg (1%) | Calcium: 95mg (10%) | Jern: 5mg (28%)
Keyword Kanelsnurrer med remonce
Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

Mere fra samme kategori:

Ærøske pandekager
Røget laks med rødløg
Chocolate chip cookies
Jambalaya klassisk opskrift
Bagt æblekage med kanel og mandler
Broccolitærte med bacon
Del meget gerne
  • Total29
  • 23
  • 6
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Mere fra Bagværk

  • Æblekage med chokoladeglasur på tallerken
    Bagt æblekage med chokolade og kanel
  • Hvid glasur med vand
    Hvid glasur
  • kakaoglasur med kakao
    Nem kakaoglasur med flormelis
  • Nem bagt æblekage med kanel
    Bagt æblekage med kanel og mandler

Skrevet i: Alle madopskrifter, Bagværk Tags: æg, chokolade, Farin, hvedemel, kanel, kardemomme, mælk

Følg os på facebook, instagram, pinterest eller twitter

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen.

Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog.

Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livsstil.

Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Min Madopskrift 5 star rating

Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


Logo min madopskrift

Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

Alle opskrifter Afprøvet
Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

Artikler
Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

Nyhedsbrev - Kontakt os

Læserinteraktioner

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Primær Sidebar

Populært netop nu

  • Mad på raclette
    Raclette mad
  • Alt til et lækkert frokostbord
    Alt til et lækkert frokostbord
  • Glutenfri gulerodsboller
    Glutenfri gulerodsboller
  • Bacon Cheese burger - Tømmermands burger
    Burgere – tømmermænds burgere

Sæsonbestemte opskrifter

  • Kærnemælkssuppe med rosiner
    Kærnemælkssuppe med rosiner
  • Spidskålssalat med nødder, æbler og rosiner
    Spidskålssalat med æble og nødder
  • Gulerodssalat med rosiner og citron
    Gulerodssalat med rosiner og citron
  • Broccolisalat sund opskrift
    Broccolisalat sund opskrift

Alle opskrifter afprøvet

På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk og dessert. Artikler om mad, livsstil, hus og have.

Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

Bjørn Nielsen
Ejer

Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Mere om os →

Footer

Vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


Profilbille Lene Geisle

Lene Geisle - Chef kokken

Hendes passion er at lave og servere flere forskellige mindre retter, der kan spises og nippes til samtidigt, så aftensmaden også bliver spændende. Retter som er sunde og giver behagelig velvære efter spisningen.

Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet. Desserter indgår også i hendes kogekunst.

Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

Nyhedsbrev - Kontakt Lene

Profilbillede Fie

Julie Fie - Mad til unge og familien

Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød.

For Julie er det hyggelige og sunde måltid, det vigtigste. At samles sammen over mad, som er sundt, samtidigt med, at der også skal være plads til, mad der bare smager godt og nyde de søde sager, uden at der skal tænkes så meget over det.

Julie Fie har nemlig også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

Nyhedsbrev - Kontakt os

Bjørn Nielsen

Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

Alle opskrifter Afprøvet

Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

Nyhedsbrev - Kontakt os


Login

Est. 2012 - Copyright © 2023 · minmadopskrift.dk ·