• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Billig mad

    Efterårspande med fisk og grøntsager

    Af Julie Fie Opdateret dec 7, 2020

    Efterårspande med grøntsager og torskerogn

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total15
    • 15
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Du kender den sædvanlige wok ret – kylling og grøntsager på en pande. Men det må da kunne lade sig gøre og få noget andet end kylling?

    Og i det kedelige vejr her trænger vi også til noget krydret stærk mad som kan få humøret og forbrændingen lidt op.

    Sund ret med de bedste ingredienser

    Derfor har jeg forsøgt mig med en opskrift, med en masse af de bedste grøntsager som er fyldt med de bedste vitaminer her til vinterens kolde måneder og så fisk – nemlig torsk/torskerogn som man nu lige synes smager bedst.

    Efterårspande har været så lækker for mine veninder og jeg i de kolde måneder her så den kan klart anbefales hvis det både skal være sundt og lækkert!

    Antal: kan laves afhængigt af hvor mange i er – du skærer bare ekstra grøntsager og kommer mere fisk til hvis i bliver mere end 2 J

    Efterårspande med grøntsager og torskerogn

    Efterårspande med fisk og grøntsager

    Opskrift på Efterårspande med fisk og grøntsager. Sund ret med billige ingredienser.
    Din skærm er tændt hele tiden
    Ingen stemmer endnu
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 20 min
    Arbejdstid 5 min
    Samlet tid 30 min
    Ret Billig mad
    Køkken Dansk
    Antal 2 Personer
    Kalorier 9 %

    Ingredienser
      

    • 400 gram Fisk f.eks. torsk, rødspætte eller laks. (Laks, som kan være dyre. De frosne er billigere) (dem med 2 fileter i)
    • 1 bøtte bøtte torskerogn
    • 2 stk. Æg (Er rige på proteiner og derfor rigtig godt lige og komme med – og ja. Det smager altså rigtig godt! :))
    • 1 bøtte Hvidløgsolie eller soja – soja er rigtig godt og stege i. (Da det både er fedtfattigt og sundt i forhold til så mange andre ting man kan stege i ! :))
    • 1 spsk. Oregano
    • 1 tsk. Hvidløgspeber/salt
    • 1 tsk. Chili
    • 1 knivspids Peber
    • 1 tsk. Karry
    • 1 tsk. Andet krydderi kan tilsættes hvis man ønsker en anden smag

    Forslag til Grøntsager

    • 400 gram Alle slags grøntsager kan bruges og kan varierer efter årstid.
    • Broccoli
    • Tomat ( hvis man er til varme tomater altså ?)
    • Peberfrugt
    • Majs
    • Grønne bønner
    • Kål
    • Squash
    • Ærter
    • Blomkål

    Forslag til rodfrugter

    • 250 gram Nu er det efterår/vinter og her er der så mange rodfrugter man kan vælge. Jeg har valgt at bruge:
    • Løg/rødløg
    • Gulerødder
    • Pastinak
    • Rødbeder
    • Kartofler (Giver en rigtig god mættende fornemmelse :))
    • 2 stk. OG SELVFØLGELIG – 2 STORE fed hvidløg ? (Det skal jo smage af noget og hvidløg holder sygdom og snue væk så MASSER af det. Bare sørg for du ikke skal være sammen med nogle det næste døgns tid. HA HA.)

    Sådan gør du
     

    • Først koger du ægget til det er hårdkogt.
    • Så skærer du ægget og grøntsager i passende størrelser efter behov og sæt så en pande over på fuld varme.
    • Kom en stor kop vand i bunden så grøntsager bliver lidt kogte og kan koge ind sammen med sojaen og krydderierne – det smager sååå godt! Så får du heller ikke nogle tørre kedelige grøntsager men nærmere saftige grøntsager som er fulde af smag fordi de har kogt med alle krydderierne.
    • Kom de skårne grøntsager og ægget på panden og skær så torsken/torskerognen ud og smid på panden sammen med.
    • Nu lader du faktisk bare din ret stå og simre og du skal IKKE komme låg på.
    • Det er meningen at væsken skal fordampe og grøntsager og fisk skal suge væsken og når så væsken er fordampet så lader du lige retten stå et par minutter så den også bliver stegt lidt og det hele bliver lidt sprødt og så VUPTI – så er der aftensmad som både smager af noget og tilmed er tilsat alle de gode vitaminer så vi kan komme igennem vinteren sunde og raske ?

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 185kcal (9%)
    Keyword Efterårspande med fisk og grøntsager
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    Hvis du føler for det skal være lidt ekstra lækkert kan du serverer noget parmesanost til retten. Det smager fantastisk og så er parmesan også rig på protein så det er lidt sundere end så mange andre oste 😀

    Eller så er lidt brød eller hvidløgsbrød også rigtig lækkert til også!

    Se eventuelt vores opskrift på hjemmelavet hvidløgsbrød her på hjemmesiden.

    VELBEKOMME

    Mange varme efterårs/vinterhilsner

    Julie Fie Geisle

    Madskribent på Min madopskrift.


    OBS!

    * Har du spørgsmål, ris/ros eller bare gode råd til opskriften, er du velkommen til at sende mig en mail på; Juliefiegeisle@hotmail.com ELLERS må du også meget gerne give en kommentar til opskriften i kommentarfeltet under opskriften. Det ville vi sætte stor pris på – man kan jo altid blive bedre 🙂

    ** Kunne du derudover tænke dig at være en del af Min Madopskrift og har du selv nogle lækre opskrifter m.m. du gerne vil dele med os og andre her på siden? Så opret dig en bruger her på Min Madopskrift, og vær med til at dele dine gode idéer, opskrifter, ris/ros m.m. med os og andre brugere. Det er hyggeligt og sjovt og så får man på den måde også en masse ny inspiration og viden til madlavningen.

    Vi ses!

    Del meget gerne
    • Total15
    • 15
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Mere fra Billig mad

    • Ribbensteg på rotisseri i gasgrill eller kuglegrill
    • Kylling i Römertopf
    • Kylling med smag
    • Biksemad med ratatouille

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Fedtfattig, Fisk og skaldyr Tags: Efterårspande, Efterårspande med fisk og grøntsager

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Blandet saft lavet på saftkoger
    • Valnøddesnaps

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Blommekage New York Times
    • Blommetærte med marcipan
    • Bedste metode til, at fjerne ukrudt mellem fliser

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team, som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind