• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Børnevenlig mad

    Svensk pølseret med purløg

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Svensk pølseret med purløg

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total5
    • 3
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    De fleste kender denne fantastisk lækre ret fra da de var børn og næsten alle børn er vilde med svensk pølseret, som er en klassiker, der stadig spises i dag. Du skal bruge wienerpølser af god kvalitet og gode møre faste kartofler, så er du i himlen. Det er den røgede smag fra pølserne der sætter et stort smagsaftryk i svensk pølseret og tilføjer umami smag.

    Gå til
    • Hvilke pølser er bedst
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ
    • 📋 Opskrift

    Hvilke pølser er bedst

    I denne svensk pølseret opskrift har vi brugt wienerpølser. Når man laver svensk pølseret er det vigtigt, at pølserne er af en rigtig god kvalitet. Derfor får du det bedste resultat, hvis du køber pølserne hos slagteren. Du skal bede om røgede wienerpølser og ikke tænke så meget over om de er røde eller lyse, da smagen er det vigtigste. Hvis slagteren anbefaler andre hjemmelavede pølser, skal du endelig bare tage dem. Pølser fra supermarkedet kan også bruges

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 10 min. Samlet tid er ca. 30 min. Opskrift til 4 personer

    🥘 Ingredienser

    • 800 g kogte kartofler
    • 8 stk. wienerpølser
    • 1 zittauerløg (ca. 75 g)
    • 1 spsk. vineddike
    • Smør
    • 3 tsk. Paprika
    • ½ tsk. chili, stødt
    • 1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
    • 2 dl mælk
    • ½ dl Piskefløde 38 %
    • 1 tsk. groft salt
    • Friskkværnet peber

     🍒Pynt

    Friskhakket purløg

    🔪 Sådan gør du

    1. Skær kartofler i firkanter og pølser på tværs og i ca. 1 ½ cm tykke stykker.
    2. Pil og hak løget.
    3. Kom lidt smør på en pande og svits løget i et par min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i et par min.
    4. Skru ned for varmen og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser.
    5. Lad retten små simre til retten er godt varm.
    6. Tilsæt godt med friskhakket purløg og rør rundt.

    🍽 Servering

    Kom svensk pølseret i små skåle og pynt med lidt friskhakket purløg.

    💭❓ Tips og FAQ

    • Brug endelig ikke ketchup, da den er fuld af sukker og tilføjer ikke noget godt til retten.
    Er svensk pølseret fryseegnet ?

    Ja. Holdbarheden er ca. 1 måned i en bøtte med tætsluttet låg.

    Hvad er holdbarheden ?

    Ca. 3 dage ved 4 graders varme, hvis maden opbevares i en tætsluttet beholder.

    Kan man bruge andre pølser til svensk pølseret

    Ja, bare de er kogt og røget og er i naturtarm. Der kan også være tilsat røgaroma i stedet for ægte røg i de lidt billigere pølser. De kan også bruges. Pølser i proteintarm er ikke særligt velegnet.

    📋 Opskrift

    Svensk pølseret med purløg

    Svensk pølseret

    Opskrift på lækker svensk pølseret med masser af friskhakket purløg
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 20 min
    Samlet tid 30 min
    Ret Hovedret
    Køkken Svensk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 69 %

    Ingredienser
      

    • 800 g Kartofler (kogte)
    • 8 stk. wienerpølser
    • 1 stk. zittauerløg
    • 1 spsk. vineddike
    • 2 spsk. Smør
    • 3 tsk. Paprika
    • ½ tsk. chili (stødt)
    • 1 dåse Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
    • 2 dl Sødmælk
    • 1 dl Piskefløde 38 %
    • 1 ½ tsk. groft salt
    • 1 spsk. Purløg (hakket)
    • 1 knivspids Friskkværnet peber

    Pynt

    • 1 spsk. Purløg (hakket)

    Sådan gør du
     

    • Skær kartofler i ca. 2 cm firkanter og pølser på tværs og i ca. 1 ½ cm tykke stykker.
    • Pil og hak løget.
    • Kom lidt smør på en pande og svits løget i et par min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i et par min.
    • Skru ned for varmen og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser.
    • Lad retten små simre til retten er godt varm.
    • Tilsæt godt med friskhakket purløg og rør rundt.

    Pynt

    • Pynt med friskhakket purløg

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 1383kcal (69%) | Kulhydrater: 170g (57%) | Protein: 28g (56%) | Fedt: 69g (106%) | Mættet fedt: 42g (263%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 21g (88%) | Sukker: 25g (28%) | Vitamin A: 3617IU (72%) | Vitamin C: 200mg (242%) | Calcium: 443mg (44%) | Jern: 8mg (44%)
    Keyword Svensk pølseret, Svensk pølseret med purløg
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Svensk pølseret til 4 personer
    Opskrift på Svensk pølseret til 4 personer
    Del meget gerne
    • Total5
    • 3
    • 2
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Langtidsstegning og intervalstegning af culotte og cuvettesteg
    Verdens bedste brød »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Børnevenlig mad, Gryderetter, Mad på 30 minutter, Umami mad Tags: chili, fløde, kartofler, mælk, paprika, pølser, Purløg, tomatpuré, vineddike, zittauerløg

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind