Arnolds roastbeef burger
Af Min Madopskrift
Til 4 personer
En burger behøves ikke være med det klassiske hakkede oksekød, men kan også laves med mørt oksekød. Fornemmelsen af mørt lækkert kød med kraftig oksesmag, er helt ubeskrivelig. Vi kan helt klart anbefale at prøve at lave en roastbeef burger, det smager skønt og selvfølgelig skal der pommes frites, sauce eller remoulade til.
Ingredienser:
- 4 store burgerboller
- Hjemmelavet ægte mayonnaise til at smøre bollerne med
- Remoulade
- Ristet løg
- Icebergsalat fintsnittet
- Tomater skåret i skiver
- 1 syltet drueagurk skåret i skiver
- Tynde skiver roastbeef
- 1 rødløg skåret i tynde ringe
- Engelsk sauce eller Worcester sauce
- 3 fed hvidløg presset (Kan udelades)
- Salt
Tilbehør:
- Pommes frites med ketchup og Remoulade
Fremgangsmåde:
Kom pommes frites i friture eller ovnen.
Læg alle de andre ingredienser klar. Skyl og skær grøntsager som anvist i ingredienslisten.
Lun burgerboller i ovnen som anvist på posen.
Skær burgerbollerne igennem på midten og smør begge halvdele med mayonnaise.
Kom et lag icebergsalat på underbollen. Læg nu et par løgringe, tomatskiver og lidt drueagurk på. Kom et tykt lag smagfuld roastbeef ovenpå.
Nu smøres lidt hvidløg på, hvis det ønskes.
Drys med lidt groft salt. Dryp nogle dråber Engelsk sauce ovenpå roastbeef.
Kom remoulade og derefter ristet løg på
Læg overbollen på.
Server med pommes frites, remoulade og ketchup.
Tips
Man kan svitse roastbeef i lidt timian på panden, hvis det er en kold steg fra dagen før man bruger.
Karen
God blog!
Bjørn Nielsen
Mange tak 🙂