• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Cafémad

    Chefkokkens ribbensandwich

    Af Bjørn Nielsen Opdateret sep 16, 2020

    Chefkokkens ribbensandwich

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Chefkokkens ribbensandwich med rødkål

    Til 8 personer

     

    Af Min Madopskrift

    Har du stegt en ribbensteg i forvejen, og bare vil se opskriften. Så spring ned til afsnittet: Fremgangsmåde ribbensandwich. 

    1. Du kan langtidsstege ribbenstegen til Chefkokkens ribbensandwich, for at få det mest smagfulde og fedtfattige resultat.
    2. Men du kan selvfølgelig stege ribbenstegen som normalt. Begge opskrifter vises.

    Til klassisk ribbensandwich hører der rødkål til. Her har vi erstattet rødkål med drueagurker og kommet frisk salat indeni.

    Chefkokkens ribbensandwich
    Chefkokkens ribbensandwich med langtidsstegt ribbenssteg

    Bemærk: Vi har i opskriften brugt en stor ribbensteg til 4 personer, da det giver bedre resultat at stege en større steg. Beregn nærmere 600 gram ribbensteg til 4 personer.

    Ingredienser
    • 1100 g mager kødfuld ribbensteg
    • Groft salt
    • 12 stk. laurbærblade
    • 8 stk. lækre boller
    • 1 stk. Agurk skåret i lange skiver
    • 3 stk. blommetomater skåret i skiver
    • 1 stk. løg skåret i løgringe
    • Rødkål efter behov
    • Syltede drueagurker eller rødkål
    • Iceberg eller anden sprød salat
    • 1 limefrugt
    • Huset bedste dressing eller mayonnaise.
    Fremgangsmåde ribbenssteg (Den nemme og hurtige)
    1. Sæt ribbenstegen i et ildfast fad og kom den ind i en 190 grader varm ovn.
    2. Stik et stegetermometer i stegen.
    3. Når stegetermometer viser 70 grader giver du ribbensteg grill i et par minutter, så sværen bliver sprød.
    Fremgangsmåde ribbenssteg (Den lidt sværere og langsommere)
    1. Rids ribbenstegen hvis den ikke er det i forvejen. Sæt ca. 12 stk. laurbærblade i stegen, hist og her. Kom en smule salt hen over den og gnub det ned i sværen.
    2. Sæt ribbenstegen i et fad midt i en kold ovn på 100 grader i 2 timer. Efter to timer skrues temperaturen op til 150 grader.
    3. Sæt nu et stegetermometer i ribbenstegen.
    4. Efter ca. 1 ½ til 2 timer, er stegen ved at være færdig stegt.
    5. Når temperaturen på stegetermometer nærmer sig de 80 grader, fjerner du stegetermometer og giver ribbensstegen grill, så sværen kan blive sprød.
    6. Det tager fra tre minutter til 10 minutter, at få sværen sprød. Når sværen er boblet op og har fået farve, er den færdig.
    7. Bemærk hvor lækker, mør og saftig ribbenssteg bliver på denne måde.
    Fremgangsmåde Ribbensandwich
    1. Imens skylles og renses alle grøntsager.
    2. Agurker skæres i tynde skiver på langs.
    3. Pil løgene og skær dem i ringe.
    4. Skær tomater i tynde skiver.
    5. Skær de syltede drueagurker på samme måde som agurker.
    6. Kom rødkål i.
    7. Lun brødene eller lad dem beholde stuetemperatur. Skær dem næsten igennem på langs.
    8. Smør dressing eller mayonnaise på, dernæst salatblade, ribbenssteg, surt og friske grøntsager.
    9. Pres dråber af limesaft over.
    10. Drys salt og peber over.
    11. Server Chefkokkens ribbensandwich som den er, eller med brasede kartofler og en dip til.

    Se ribbensburger her

    Tips

    • Tilsæt rødkål i stedet for drueagurker.
    • Bliver der ribbensteg til overs, kan det bruges som pålæg til madpakken.
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Brunkager klassisk opskrift
    Klassiske Pebernødder »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Billig mad, Cafémad, Sandwich Tags: Chefkokkens ribbensandwich, Chefkokkens ribbensandwich med rødkål, Ribbensandwich, Ribbensandwich med rødkål

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind