Blåbærmazarin kage
Af Min Madopskrift
Til 10 personer
Meget velsmagende lækker og svampet kage med delikat mørk chokolade og friske blåbær. Denne kage er særdeles velegnet til, at blive servet sammen med et lille stykke is.
Ingredienser Blåbærmazarin kage:
- 200 gr. God marcipan
- 200 gr. Sukker
- 200 gr. Smør, blødt
- 4 æg
- 100 gr. Mel
- 125 gr. Mørk chokolade, hakket lidt groft
- 125 gr. Blåbær
Fremgangsmåde:
Tag marcipan og sukker og pisk det sammen i en skål, og tilsæt så det bløde smør lidt ad gangen, mens der stadig piskes.
Pist nu 1 æg i af gangen til alle æg er i dejen.
Vend nu melet i. Tilsæt chokolade og hele blåbær.
Tag en springform og kom bagepapir i. Bag kagen i ovnen ved ca. 200 grader i ca. 45 minutter. Kom en strikkepind igennem kagen, og se om den er gennembagt.
Server kagen når den er afkølet lidt. Gerne med et stykke is til, eller som den er.
michael kors
Prøv at komme lidt tranebær i også.
Jørgen Larsen
Konen lavede den i går og den smager endnu bedre dagen efter 🙂 Kan klart anbefale denne kage!
Søren andersen
Kan kun sige at jeg virkelig synes godt om denne opskrift, og vil gerne anbefale den til alle her 🙂
chanel
Enig, det er en god kage
max
Hej.
Den smager meget bedre end den i butikkerne! Super mange gange tak for opskriften
Kurt
Rigtig god opskrift