Frugtsalat med råcreme
Giver en stor skål frugtsalat
Af Min Madopskrift
En af de lækreste desserter fra 70erne må være frugtsalat med råcreme Det er kombinationen Cantaloupe-melon, råcreme og mørk chokolade som får Frugtsalat med råcreme til, at smage som de kendte frøer med cremefyld.
Ingredienser Frugtsalat med råcreme
- 2 Håndfulde grønne vindruer, uden sten
- ¼ melon, Cantaloupe-melon
- 2 søde æbler
- 1 banan, moden
Råcreme
- ¼ dl Piskefløde
- 1 Vaniljestang
- 2 Æggeblommer, pasteurisere
- 100 gram Sukker
- 100 gram Mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Skyl vindruer meget grundigt pga. af rester af sprøjtegift.
- Skyl æbler.
- Skær frugterne i passende størrelse og kom dem i en skål.
Råcreme:
- Riv chokoladen i flader.
- Skrab vanilje ud og bland det med sukker.
- Pisk fløden og sukker indtil sukker er opløst.
- Tilsæt halvdelen af chokolade og æggeblommer.
- Vend cremen i frugten og anret det i en skål.
- Drys resten af chokoladen over.
- Sættes i køleskab en time før den spises.
Prøv også HVID CHOKOLADEMOUSSE MED VANILJEIS
Tips
Du kan bruge andre frugter som f.eks. kiwi, mango, jordbær, pærer, hindbær eller andre dejlige frugter
Kommentarer
Ingen kommentarer