Pandekager med smag
Pandekager med friskpresset appelsinsaft. ca. 24 stk.
Vรฆrd at vide om pandekager
Appelsin saft fra friske appelsiner, Vand eller รธl i dejen gรธr dine pandekager sprรธde og knasende.
Du skal kun erstatte lidt af mรฆlken med appelsinsaft, vand eller รธl.
Pandekager med friskpresset appelsinsaft kan fryses. Lรฆg evt. et stykke bagepapir mellem hver pandekage, sรฅ kan du tage det antal ud af fryseren, du har brug for. Eller rul pandekagerne sammen inden frysning.
Hvis pandekagerne skal holdes lune til de skal spises, kan du stille dem pรฅ en tallerken i ovnen, pรฅ 50 grader.
Af min madopskrift
Ingredienser:
- 400 g mel
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. sukker
- 6 รฆg
- 3 dl mรฆlk
- 3 dl friskpresset appelsin saft
- 1 spsk. vaniljesukker, eller hel vaniljestang
- Evt. 1 tsk. bagepulver
- Til bagning: Margarine eller smรธr
Tip
Del รฆg i รฆggeblommer og รฆggehvider. Pisk รฆggehvider til de er stiftpiskede. Herefter vendesย de stiftpiskede รฆggehvider i dejen. Dette giver luftigere pandekager.
Fremgangsmรฅde:
Pisk sammen og stil pandekagedejen pรฅ kรธl i en halv times tid.
Derefter kom lidt smรธr pรฅ en pande, steg nu pandekagerne.
Pandekager skal cirka have 1 minut pรฅ hver side.
Sving pandekagen op i luften, sรฅ pandekagen vender sig, og falder ned pรฅ panden igen. Ser rigtig smart ud, og giver gode “point” fra dem der ser pรฅ.
Bare pas pรฅ, at du ikke rammer loftet eller gulvet, det ser nemlig fjollet ud, og giver kun “latter” fra dem der ser pรฅ.
๐
Tilbyd brun farin, sirup, honning og syltetรธj til.
Brombรฆrsyltetรธj og sukker er klassisk tilbehรธr.





Based on 8 Review(s)

















Kommentarer
Ingen kommentarer