Følger du opskriften korrekt, får du den lækreste Peach melba ispind UDEN krystaller, som bare smelter i munden. Det er et lille fif der gør hele forskellen. Der er meget vand i frugter og bær, og vandet krystalliserer nemt. Derfor blender vi den færdige is og får den lækreste cremede sorbet. Blend bær først og derefter frugt.
📋 Opskrift med noter
Peach melba sorbet ispind med fersken og hindbær
Bedøm gerne opskriften
Ingredienser
- 400 gram ferskner
- 200 gram hindbær
- 1 stk. Saften fra 1 appelsin
- 3 spsk. glukose sukker
- 12 stk. ispinde forme med pinde
Sådan gør du
- Fjern skindet og sten fra ferskner og skær frugtkødet i små stykker.
- Skyl hindbær og frugt grundigt.
- Kom alle ingredienser undtagen frugt i en blender og lav det til mos. Tilsæt derefter frugt og blend det godt.
- Smag på blandingen. Sød den med ekstra sukker, hvis den ikke er sød nok.
- Hæld blandingen i en beholder og kom det i fryseren.
- Du kan også komme det i ispindeformene og sætte en pind i med det samme, men så risikerer du at isen krystalliserer.
- Hæld isen i en blender og blend igen til den har fået en cremet konsistens.
- Hæld isen i ispindeformene igen og sæt pinden i midten. Kan spises når isen er frosset fast i ispinden.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
Prøv også brombær is med vanilje
Tips
- Du kan også bruge nektarin, pære, abrikos, jordbær eller blåbær for variationens skyld
Kommentarer
Ingen kommentarer