Følger du opskriften korrekt, får du den lækreste Peach melba ispind UDEN krystaller, som bare smelter i munden. Det er et lille fif der gør hele forskellen. Der er meget vand i frugter og bær, og vandet krystalliserer nemt. Derfor blender vi den færdige is og får den lækreste cremede sorbet. Blend bær først og derefter frugt.
Opskrift med noter
Peach melba sorbet ispind med fersken og hindbær
Bedøm gerne opskriften
Ingredienser
- 400 gram ferskner
- 200 gram hindbær
- 1 stk. Saften fra 1 appelsin
- 3 spsk. glukose sukker
- 12 stk. ispinde forme med pinde
Sådan gør du
- Fjern skindet og sten fra ferskner og skær frugtkødet i små stykker.
- Skyl hindbær og frugt grundigt.
- Kom alle ingredienser undtagen frugt i en blender og lav det til mos. Tilsæt derefter frugt og blend det godt.
- Smag på blandingen. Sød den med ekstra sukker, hvis den ikke er sød nok.
- Hæld blandingen i en beholder og kom det i fryseren.
- Du kan også komme det i ispindeformene og sætte en pind i med det samme, men så risikerer du at isen krystalliserer.
- Hæld isen i en blender og blend igen til den har fået en cremet konsistens.
- Hæld isen i ispindeformene igen og sæt pinden i midten. Kan spises når isen er frosset fast i ispinden.
Ernærnærings fakta
Ernæringstabel er beregnet per servering. Procent af anbefalet daglig behov.
Prøv også brombær is med vanilje
Tips
- Du kan også bruge nektarin, pære, abrikos, jordbær eller blåbær for variationens skyld
Kommentarer
Ingen kommentarer