• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Alle madopskrifter

    Rabarbercrumble med mandler og marcipan

    Af Bjørn Nielsen Opdateret jun 2, 2021

    Kaffe og Rabarbercrumble

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total30
    • 30
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Rabarbercrumble

     

    Til rigtig rabarbercrumble skal bruges tynde stængler, af friske vinrabarber eller jordbærrabarber.

    Du kan lade rabarber trække i sukkeret i en dag eller to i køleskabet. Derved kan sukkeret trænge ind i rabarberstykkerne, og give en dejlig smag. Smag på dine rabarber, ellers kan du få du en for syrlig rabarbercrumble.

     

    Af Min Madopskrift

     

    Kaffe og Rabarbercrumble
    God Kaffe og Rabarbercrumble på kaffebord
    Vinrabarber skåret i stykker klar til rabarbercrumble
    Vinrabarber skåret i stykker og skal så ligges i sukker
    Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    Rabarbercrumble med mandler og marcipan klar til at blive serveret med iskold flødeskum

    Ingredienser Rabarbercrumble
    • 800 gram rabarber
    • 130 gram smør, blødt
    • 2 ½ dl mel
    • 2 dl havregryn, finvalsede og økologiske
    • 3 dl sukker
    • 1 vaniljestang
    • 75 gram mandler, grofthakket
    • 25 gram hasselnødder, grofthakket
    • 100 gram ren rå marcipan

    Tilbehør

    Flødeskum

    Fremgangsmåde

    Skyld rabarber og skær dem i små ½ til 1 cm tynde skiver og kom dem i en skål eller et ildfast fad.

    Drys nu 1 dl sukker ud over rabarberstykker. Lad det trække en dag i køleskabet.

    Kom mandler og nødder i en multihakker eller hak dem groft med en stor kniv.

    Bland havregryn, sukker, mel nødder og mandler sammen i en stor skål. Tag smørret og fordel det med fingrene til du har en lidt klumpet dej.

    Skær marcipan i små stykker og fordel det over rabarberstykker.

    Nu fordeler du den tørre dej over fadet, tryk den forsigtigt ned i rabarberstykker.

    Sæt det ind i en varm ovn på 150 grader i ca. 30 min.

    Derefter skruer du varmen op på 200 grader og giver den ca. 10 mere, til den er gylden og sprød.

    Pisk fløden så den er til den bløde side.

    Server Rabarbercrumblen lun med iskoldt flødeskum til.

    Prøv også trifli med rabarberkompot

     

    Tips til Rabarbercrumble med mandler og marcipan

    Du kan udelade nødder og nøjes med mandler

    Du kan servere en vaniljecremefraiche til i stedet for flødeskum

    Du kan servere vaniljeis eller jordbæris til Rabarbercrumblen

    Del meget gerne
    • Total30
    • 30
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Danmarks bedste æggekage
    Skinkeruller med lun kartoffelsalat »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Desserter Tags: Rabarbercrumble, Rabarbercrumble med mandler og marcipan

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind