Rutebillagkage
Giver en kage
Af Min Madopskrift
Dejlig lagkage, som bliver endnu bedre dagen efter, da konsistensen bliver bedre. Rutebillagkage kan dog sagtens nydes samme dag den er lavet.
- Rutebilkage spises samme dag eller dagen efter hvor konsistensen er bedst
Ingredienser Rutebillagkage
- 1⁄2 l fløde
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 pk rutebiler
- 150 g mørk chokolade
- 3 stk. chokolade lagkagebunde
Fremgangsmåde Rutebillagkage
- Tag en skål.
- Pisk fløden til luftig flødeskum som stadig ikke er fast.
- Pisk forsigtigt kakaopulver i indtil flødeskum er fast men stadig til den luftig side.
- Tag rutebilkager og kom dem i en pose, og knus dem forsigt med håndfladen eller en hård genstand.
- Vend de knuste rutebiler i flødeskummen.
- Hak chokoladen groft, og kom halvdelen i flødeskummen.
- Tag et fad.
- Læg den første lagkagebund på.
- Fordel ⅓ af fyldet på bunden.
- Læg så den næste bund ovenpå, og gentag.
- Læg nu den sidste bund på, og smør resten af flødeskummen ud over hele lagkagen.
- Drys resten af den hakkede chokolade ud over rutebilslagkagen.
- Stil den i køleskabet i mindst en time inden servering.
Prøv også jordbærlagkage
Tips til rutebilkage-rutebillagkage
- Konsistensen bliver bedre efter nogle timer i køleskabet.
Skriv et svar