• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Desserter

    Snackbar med chiafrø og dadler

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Snacks med kokos

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Sunde snack er meget oppe i tiden i øjeblikket og du kan spise vores snackbar med chiafrø med god samvittighed, da det er sunde snacks, men hver opmærksom på, at der er en del energi/kalorier i snacks også selvom de er sunde. Snackbar med chiafrø og dadler er særdeles velegnet som en lille sund snack i madpakken, eller som lidt snack mellem måltiderne. Smagen er sød med en frisk eftersmag af ingefær.

    • Snackbar med chiafrø og dadler i bradepande
      Sådan ser det ud inden udskæring
    • Snackbarer med dadler
      Små snackbar
    • Snacks med kokos
      Små snacks
    Snacks med kokos

    Snackbar med chiafrø og dadler

    Opskrift på Snackbar med chiafrø og dadler
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 5 min
    Køletid 2 t
    Samlet tid 2 t 15 min
    Ret Snacks opskrifter
    Køkken Dansk
    Antal 24 Snacks
    Kalorier 4 %

    Ingredienser
      

    • 20 stk. Dadler (Tørret)
    • 5 stk. Abrikoser (Tørret)
    • 1 ½ dl. Vand
    • 2 spsk. Chokolade (Mørkt og fintrevet)
    • 50 g Kokos
    • 50 g Havregryn
    • 50 g Mandler
    • 50 gram Valnødder
    • 30 g Chiafrø (Økologiske )
    • 2 cm Ingefær (Frisk)
    • 1 spsk. Honning
    • 1 tsk. Kokosfedt
    • 1 Knivspids Salt

    Sådan gør du
     

    • Skræl ingefær.
    • Blend dadler, salt, honning, ingefær, kokosfedt, havregryn, mandler, chiafrø, valnødder, chokolade, abrikoser og vand sammen.
    • Kom det op i en skål og ælt det lidt.
    • Tag en bageplade og beklæd det med bagepapir.
    • Hæld og rul dejen ud til en firkant i ca. 1 cm. tykkelse.
    • Pensl overfladen med honning og drys evt. kokos over.
    • Stil det i køleskabet i ca. 2 timer og skær derefter dejen ud til små snackbarer.
    • Kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. en uge.
    • Opbevar dem på køl. De kan med fordel pakkes ind i madpapir så de er klar til den lille sult.

    Noter

    • Du kan komme hvid chokolade med.
    • Du kan erstatte eller tilføje ingredienser med, hvad du lige har i huset.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 71kcal (4%) | Kulhydrater: 8g (3%) | Protein: 1g (2%) | Fedt: 4g (6%) | Mættet fedt: 1g (6%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 2g (8%) | Sukker: 6g (7%) | Vitamin A: 143IU (3%) | Vitamin C: 1mg (1%) | Calcium: 21mg (2%) | Jern: 1mg (6%)
    Keyword Snackbar med chiafrø og dadler
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    Prøv også Müslibar opskrift

    Vi bager meget og planlægger ofte, at lave noget vi kan have med i madpakken. Denne opskrift på snack er virkelig god og vi tager dem med, når vi f.eks. er på tur. De smager super skønt til en kop Te.

    Hvis man kommer et stykke meget moden banan i, får man en smag som mange kan lide. I det hele taget er det nemt, at lave forskellige spændende versioner.

    Velbekomme

    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Ricottatærte med italiensk skinke
    Vinterboller – Yoghurtboller med ingefær »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Desserter, Konfekt alle årstider, Morgenmad, Tilbehør til mad Tags: Abrikos, Chiafrø, chokolade, Dadler, Havregryn, honning, Ingefær, kokos, kokosolie, Mandler, valnødder

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind