• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Recipes » Dip & Dressing

    Bacon dressing

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 3 måneder siden

    Brændende kærlighed med bacondressing

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Jo selvfølgelig findes bacondressing, og den bruges især til brændende kærlighed, hvor den tilsættes i rigelige mængder og kartoffelmosen. Bacondressingen er også en af de dressinger, som virkelig kan give ekstra smag til en salat. Man bruger bacon dressingen sparsomt, og der skal være små stykker sprødt bacon. Du kan bruge bacon dressing både varm og kold.

    Prøv også Basilikumdressing

    Gå til
    • Salat eller kartoffelmos
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ

    Salat eller kartoffelmos

    Denne dressing kan bruges både til den friske salat og som pynt og smagsgiver ovenpå kartoffelmosen. Hvis bacondressingen skal bruges til kartoffelmos, anbefaler vi, at den kommes over kartoffelmosen rygende varm. Dijonsennep og vineddike kan udelades, da det er mest smagsgiver til salat.

    📋 Opskrift

    Brændende kærlighed med bacondressing

    Bacondressing med baconknas

    Opskrift på bacondressing med baconknas
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 2 min
    Tilberedningstid 10 min
    Arbejdstid 3 min
    Samlet tid 15 min
    Ret Dip & Dressing + marinade, Tilbehør
    Køkken Dansk
    Antal 4 personer
    Kalorier 15 %

    Ingredienser
      

    • 100 g bacon (skåret i små terninger)
    • 1 spsk. olivenolie
    • 1 spsk. smør
    • 1 stk. rødløg
    • 1 tsk. dijonsennep
    • 1 tsk. honning
    • 1 spsk. vineddike
    • 1 knivspids Salt og friskkværnet peber

    Sådan gør du
     

    • Skær bacon i meget små stykker og steg dem gyldne og sprøde på en glohed stegepande i lidt smør og olivenolie.
    • Pil og hak løget fint og kom det på panden og rør godt rundt. Giv det ca. 1 minut eller indtil løg har fået lidt farve.
    • Flyt panden fra varmen, og smag til med lidt vineddike, salt og peber.
    • Lad dressingen blive håndvarm og dryp dressingen over salaten. Servér straks.

    Noter

    • Hvis bacondressingen skal bruges til brændende kærlighed kan vineddike og dijonsennep udelades.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 298kcal (15%) | Kulhydrater: 4g (1%) | Protein: 1g (2%) | Fedt: 31g (48%) | Mættet fedt: 12g (75%) | Flerumættet fedt: 3g | Enkelumættet fedt: 15g | Trans fedt: 1g | Fiber: 1g (4%) | Sukker: 3g (3%) | Vitamin A: 89IU (2%) | Vitamin C: 2mg (2%) | Vitamin D: 1µg (7%) | Vitamin E: 1mg (7%) | Vitamin K: 2µg (2%) | Calcium: 8mg (1%) | Kopper: 1mg (50%) | Folat: 5µg (1%) | Jern: 1mg (6%) | Mangan: 1mg (50%) | Magnesium: 3mg (1%) | Fosfor: 10mg (1%)
    Keyword Bacondressing
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargør ca. 2 minutter. Arbejdstid ca. 3 min. Tilberedningstid ca. 10 min. Samlet tid er ca. 15 min. Opskrift til 4 personer.

    • 75 g baconskiver (skåret i små terninger)
    • 1 dl olivenolie
    • 1 stk. rødløg
    • 1 tsk. dijonsennep
    • 1 tsk. honning
    • 1 spsk. vineddike
    • 1 knivspids Salt og friskkværnet peber

    🔪 Sådan gør du

    1. Skær bacon i meget små stykker og steg dem gyldne og sprøde på en glohed stegepande uden olie.
    2. Pil og hak løget fint og kom det på panden og rør godt rundt. Giv det ca. 1 minut.
    3. Flyt panden fra varmen, tilsæt olivenolie og smag til med vineddike, salt og peber.
    4. Lad dressingen blive håndvarm og dryp dressingen over salaten. Servér straks.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Skal bacondressingen bruges til brændende kærlighed, bør der laves mindst dobbelt portion.
    • Til salat, skal bacondressengen kun dryppes over.

    ❓ FAQ

    Hvad serveres bacondressing til?

    I rigelige mængder til brændende kærlighed og til salat hvor den dog kun dryppes over.

    Del meget gerne
    • Total1
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Salat med røget mørbrad
    Broccoli og kartoffelsalat »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Dip & Dressing Tags: Bacon, løg, rødløg, Sennep, vineddike

    Nye opskrifter i vores nyhedsbrev

    Tilmeld nyhedsbrev

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind