• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Min Madopskrift

Klassiske madopskrifter og de bedste nye. Min madopskrift er din madopskrift online

  • Forside
  • Madopskrifter
    • Madopskrifter
    • Madopskrift index
  • Artikler
  • Om
    • Om
    • Privatlivspolitik
  • Kontakt
  • Nyhedsbrev
  • Log ind/ud
    • Log ind
    • Opret ny bruger
    • Recover Password
    • Min Profil
    • Mine madopskrifter
    • Tilføj madopskrift
  • Nav Social Menu




Fisk på grøntsagsbund – fedtfattig mad

7. februar 2018 By Bjørn Nielsen Skriv kommentar

Fisk på Grøntsagsbund

Følg Min Madopskrift

Fisk på Grøntsagsbund

 

Af Min Madopskrift

Fisk og grøntsager er de fødevarer vi skal være bedre til at spise. Her får du tilmed en fedtfattig udgave, som man kan eksperimentere lidt med selv. Der er ikke bruge fløde eller smør, så smagen kommer fra de friske råvarer.

Fisk på Grøntsagsbund
Sund og nem menu med fisk
Fiskefileter på grøntsagsbund
Fisk og grøntsager

Ingredienser
  • 800 g filet af rødspætte eller lig.
  • Salt og peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 porrer
  • Broccoli
  • Blomkål
  • 2 gulerødder
  • 1 stk. squash
  • 1 stk. rødløg
  • Timian, frisk
  • Timian, tørret
  • Knivspids kanel
  • Knivspids spidskommen
  • 1 dl Hvidvin
  • Honning
  • Mel
  • 2 Æg
Fremgangsmåde
  1. Bland mel og de tørre krydderier sammen på en tallerken.
  2. Pisk æg i en dyb tallerken og kom rasp i en anden tallerken.
  3. Vend først rødspættefileter i mel, og derefter vendes rødspættefileter i æggemassen og til sidst i rasp.
  4. Kom olie på panden og steg rødspættefileter gyldne og sprøde i Ca. 2 – 3 minutter på hver side.
  5. Rul fileter sammen.
  6. Skyl grøntsager og snit dem groft.
  7. Kom olivenolie i en stegepande og svits porre, broccoli, blomkål, squash og gulerødder i ca. 4 minutter.
  8. Krydr med salt og peber og frisk timian.
  9. Fordel grøntsagerne i et ovnfast fad, og læg fisk ovenpå.
  10. Dryp honning over fisk og grøntsager i hele fadet.
  11. Krydr med timian og hæld lidt vand og hvidvin ved, dæk fadet med folie, og bag fisken færdig i ovnen ved 200° i ca. 25 min.
Prøv også Rødspættefileter med fettuccine og spinat
Tips
  • Du kan tilsætte fløde, hvis du ønsker en cremet sauce, men så er retten ikke fedtfattig mere.
  • Du kan variere grøntsager efter hvad du lige har.
  • Du kan udelade at stege fisk først, og rulle de friske fisk sammen og ligge dem ovenpå grøntsager. Bemærk, så forlænges tiden i ovnen.
  • Spinat fettuccine kan serveres som tilbehør, hvis dette ønskes.

Skrevet i: Alle Opskrifter, Fedtfattig Tags: Fiskefileter på grøntsagsbund

Om Bjørn Nielsen

Bjørn Nielsen har en overbevisning om, at mad bør være et sundt, enkelt og velsmagende samlingspunkt for familien. Du kan følge Bjørn og Min Madopskrift på Facebook,Instagram,Twitter,Bloglovin, og Pinterest.

Følg Min Madopskrift på Facebook

facebook-minmadopskrift

Du kan dele og udskrive opskriften herunder

Nogle af de populæreste opskrifter herunder

Arkiver

Previous Post: « Salat Nicoise med krabbekød
Next Post: Spinat gnocchi gratin med cambozola »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

  • Bloglovin
  • Email
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • RSS
  • Twitter

Footer

Prøv vores populære retter med salat

Hjemmelavet agurkesalat med dild

Frisk sprød agurkesalat med dild

Kinakål

Salat med kinakål og nøddemarinade

Salat med ingefærdressing

Salat med ingefærdressing og chiafrø

Fettuccine med serranoskinke og asparges

Fettuccine med serranoskinke og asparges

Tomatsalat med laks

Tomatsalat med laks og ristet rugbrød

Tomat med mozzarella

Tomatsalat med kartofler

Kartoffelsalat med aspargeskartofler

Kartoffelsalat med aspargeskartofler og purløg

Salat Nicoise

Salat Nicoise med krabbekød

Salat med kylling og mango

Salat med kylling og mango

Gulerødder med stilk

Gulerodssalat med ærter og kørvel

Rødkålssalat

Rødkålssalat med appelsin og nødder

Brombærsalat

Brombærsalat

Se alle retter med salat →

Nyder en god kop kaffe fra A kaffe

Her på Min Madopskrift laver vi klassiske madopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye opskrifter, som vi smagt og afprøvet. Her er vi to kokke, som eksperimenterer med nye spændende retter. Vi laver god mad som de fleste har mulighed for, at lave og efterligne.

Vi har også mange andre spændende projekter, som at lave en hjemmelavet pizzaovn, lækre opskrifter på is, hjemmelavet kaffe, dejlige kager, og have og hus, som du kan læse i vores artikler.

Få vores nyhedsbrev og læs mere.

Nyhedsbrev – Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få fordele

  • Tilmeld dig her

Copyright © 2019 · minmadopskrift.dk · Log ind

Websiden anvender cookies Mere info