• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Fedtfattig

    Fisk på grøntsagsbund – fedtfattig mad

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 12 måneder siden

    Fisk på Grøntsagsbund

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total6
    • 5
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Fisk på Grøntsagsbund

     

    Af Min Madopskrift

    Fisk og grøntsager er de fødevarer vi skal være bedre til at spise. Her får du tilmed en fedtfattig udgave, som man kan eksperimentere lidt med selv. Der er ikke bruge fløde eller smør, så smagen kommer fra de friske råvarer.

    Fisk på Grøntsagsbund
    Sund og nem menu med fisk
    Fiskefileter på grøntsagsbund
    Fisk og grøntsager

    Ingredienser
    • 800 g filet af rødspætte eller lig.
    • Salt og peber
    • 2 tsk. olivenolie
    • 2 porrer
    • Broccoli
    • Blomkål
    • 2 gulerødder
    • 1 stk. squash
    • 1 stk. rødløg
    • Timian, frisk
    • Timian, tørret
    • Knivspids kanel
    • Knivspids spidskommen
    • 1 dl Hvidvin
    • Honning
    • Mel
    • 2 Æg
    Fremgangsmåde
    1. Bland mel og de tørre krydderier sammen på en tallerken.
    2. Pisk æg i en dyb tallerken og kom rasp i en anden tallerken.
    3. Vend først rødspættefileter i mel, og derefter vendes rødspættefileter i æggemassen og til sidst i rasp.
    4. Kom olie på panden og steg rødspættefileter gyldne og sprøde i Ca. 2 – 3 minutter på hver side.
    5. Rul fileter sammen.
    6. Skyl grøntsager og snit dem groft.
    7. Kom olivenolie i en stegepande og svits porre, broccoli, blomkål, squash og gulerødder i ca. 4 minutter.
    8. Krydr med salt og peber og frisk timian.
    9. Fordel grøntsagerne i et ovnfast fad, og læg fisk ovenpå.
    10. Dryp honning over fisk og grøntsager i hele fadet.
    11. Krydr med timian og hæld lidt vand og hvidvin ved, dæk fadet med folie, og bag fisken færdig i ovnen ved 200° i ca. 25 min.
    Prøv også Rødspættefileter med fettuccine og spinat
    Tips
    • Du kan tilsætte fløde, hvis du ønsker en cremet sauce, men så er retten ikke fedtfattig mere.
    • Du kan variere grøntsager efter hvad du lige har.
    • Du kan udelade at stege fisk først, og rulle de friske fisk sammen og ligge dem ovenpå grøntsager. Bemærk, så forlænges tiden i ovnen.
    • Spinat fettuccine kan serveres som tilbehør, hvis dette ønskes.
    Del meget gerne
    • Total6
    • 5
    • 1
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Salat Nicoise med krabbekød
    Spinat gnocchi gratin med cambozola »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Fedtfattig Tags: Fiskefileter på grøntsagsbund

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind