Svinemørbrad i yoghurt naturel og sennepssauce
Svinemørbrad i sennepssauce, her i en mere fedtfattig udgave.
Ingredienser Svinemørbrad i sennepssauce – Fedtfattig:
- 1 ½ stk. Svinemørbrad eller 2 små
- Hvedemel
- Salt og Friskkværnet peber
- Lidt smør eller olien
- 2 løg
- 1 dl. bouillon
- 1 stor spsk. dijonsennep
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 dl. hakket frisk estragon
- 1 spsk. rosmarin
- 1 spsk. honning
- 2-3 dl. yoghurt naturel eller skyr
Tilbehør til Svinemørbrad i sennepssauce – Fedtfattig:
Nye kartofler og dampede grøntsager
Fremgangsmåde Svinemørbrad i sennepssauce – Fedtfattig:
Tag svinemørbrad ud af indpakningen og lad dem få lidt luft.
Fjern sener og bimørbrader. Skær mørbraderne i 2 cm. tykke skiver, og stil dem på højkant og bank eller tryk dem lidt flade med hånden.
Vend mørbradstykker i mel og krydr dem med cayennepeber, salt og peber.
Tag en stegepande og kom ganske lidt smør på panden og lidt olie.
Brun kødet på begge sider i smør og olie. Tag dem af panden.
Svits løgene, til de er gyldne i fedtstoffet fra panden.
Tilsæt hvidvin, sennep, bouillon, estragon, rosmarin og fløde.
Bland det hele godt sammen. Krydr med salt og peber.
Læg kødet tilbage i sovsen. Lad retten simre i ca. 10 min, eller indtil kødet lige er gennemstegt.
Serveres med nye små kartofler, drysset med salt, hakket frisk estragon, dild, timian eller persille eller blot som de er.
Vi har også klassisk svinemørbrad i sennepssauce du kan prøve
Tips til Svinemørbrad i sennepssauce
Tilsæt evt. lidt whisky til saucen
Varierer krydderier efter dit eget valg
Skriv en kommentar