Foreller med stegte og dampede grøntsager i hollandaise sauce
God let anretning, men alligevel mættende menu. Foreller med stegte og dampede grøntsager er en ret som er nem at gå til, og desuden en meget sund menu.
Af Min Madopskrift
Ingredienser Foreller med stegte og kogte grøntsager
- 1 stort løg
- ½ fennikel
- 8 cherrytomater eller 2-3 store tomater
- 2 foreller med hakket persille og citron
- Smør til stegning
- Salt og friskkværnet peber
Tilbehør
- Dampede grøntsager
- Kartofler, brasede i smør (Kolde kogte kartofler fra dagen før)
- Citronbåde
Fremgangsmåde Foreller med stegte og dampede grøntsager
Skyld foreller i koldt vand.
Dup dem tørre.
Begynd med at komme persille, salt og peber i forellerne. Dryp med citron.
Tag en stor stegepande og kom godt med smør på.
Steg forellerne i alt 20 min.
Mens forellerne steger, snittes løg og fennikel i fine strimler.
Halver de små tomater.
Løg, fennikel og tomater kommes på en varm pande med olie.
Steges ved middel varme i ca.10 min.
Krydres med salt og peber.
Til brasede anvendes kolde kartofler dagen før. Skær kartoflerne i små stykker eller skiver og svits dem gylde i smør.
Damp grøntsager.
Servering
Brasede kartofler, dampede og stegte grøntsager, serveres sammen med foreller.
Prøv også Røgede foreller med grov remoulade og Franske ærter
Kommentarer
Ingen kommentarer