• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Fisk og skaldyr

    Lakseruller med flødeost

    Af Julie Fie Opdateret 4 måneder siden

    Laksruller med stenbiderrogn

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total16
    • 12
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Står du og mangler en lækker forret eller bare en lille snack til gæsterne inden maden er klar? De fleste kender de små og lækre lakseruller hvor pandekagen er smurt med flødeost eller dilddressing og toppet med laks og eventuelt en smule salat. De lækre små lakseruller med flødeost er fantastiske, som lille snack inden maden serveres og kan bruges i alle festlige anledninger. Her får du 2 serveringsforslag med lakseruller.

    Se også tunmousse ruller

    Gå til
    • Opskrift til 8 personer – serveringsforslag 2
    • Lakseruller og tunmousse ruller med fyld
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ
    • 💬 Kommentarer

    Opskrift til 8 personer – serveringsforslag 2

    I dette serveringsforslag, Lakseruller med tortilla pandekager, bruges laksen i stedet for tortilla pandekagen. Her er det fyldet som er rullet ind i laksen og ikke pandekagen.

    Serveringsforslag 1 finder du her Lakseruller med tortilla pandekager

    Lakseruller og tunmousse ruller med fyld

    Som noget nyt her på min madopskrift, har vi fundet et forslag til, hvordan du kan forkæle dine gæster enten med de kendte lakseruller eller med de nye og delikate tunmousse ruller! Lakseruller og tunmousse ruller (tunmousse roulade) er det perfekte valg, hvis ønskes, at der lægges en lille “bund” inden spisningen.

    Velbekomme og god fornøjelse med opskrifterne

    📋 Opskrift

    Laksruller med stenbiderrogn

    Lakseruller med laks og flødeost

    Opskrift på lakseruller med laks og flødeost
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Arbejdstid 15 min
    Samlet tid 20 min
    Ret Forret
    Køkken Dansk
    Antal 8 personer
    Kalorier 6 %

    Ingredienser
      

    • 300 gram laks (koldrøget laks i skiver)
    • 100 gram flødeost naturel
    • 160 gram stenbiderrogn
    • ½ dusk dild
    • 1 spsk. citronsaft
    • 1 knivspids salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Tag 2 store skiver laks og kom dem sammen med flødeost og dild i en foodprocessor eller en blender.
    • Herefter blendes ingredienserne sammen til det er en ensartet masse – salt, peber og lidt citron tilsættes inden ingredienserne blendes sammen.
    • De resterende laksestykker fordeles på et stykke husholdningsfilm, så de lige lapper over hinanden. Herefter smøres de sammenblendede ingredienser ud på laksestykkerne (Lagets tykkelse afhænger af eget ønske).
    • Når massen er fordelt på laksen rulles det hele sammen som man ville have rullet den, hvis det havde været en pandekage.
    • Rullen pakkes ind i film og lægges i Køleskabet – gerne en time før servering.

    Servering

    • Skær lakserullen i 1½ til 2 cm tykke skiver og anret på et stort fad evt. sammen med nogle små eller store tigerrejer som pynt.
    • Rullerne kan også pyntes med lidt agurk/avocado som sættes i en tandstik og stikkes ned i toppen af rullen. På den måde er det en lækker snack hvor folk lige kan tage fat i tandstikker og snuppe den med hånden.
    • Er det til en forret anrettes et par lakseskiver ovenpå et salatblad på en lille tallerken. Hertil pyntes med lidt rejer og avocado. Brød og smør kan serveres hertil!

    Noter

    • Hvis man ønsker en fedtfattig og lidt mere sund version af lakserullen kan man anvende flødeost og med lav fedt procent.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 116kcal (6%) | Kulhydrater: 1g | Protein: 12g (24%) | Fedt: 7g (11%) | Mættet fedt: 3g (19%) | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 2g | Fiber: 1g (4%) | Sukker: 1g (1%) | Vitamin A: 265IU (5%) | Vitamin C: 4mg (5%) | Vitamin D: 9µg (60%) | Vitamin E: 2mg (13%) | Vitamin K: 1µg (1%) | Calcium: 21mg (2%) | Kopper: 1mg (50%) | Folat: 19µg (5%) | Jern: 1mg (6%) | Mangan: 1mg (50%) | Magnesium: 12mg (3%) | Fosfor: 155mg (16%)
    Keyword Lakseruller med flødeost
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Klargør ca. 10 min. Arbejdstid ca. 15 min. Samlet tid er ca. 20 min. Opskrift til 8 personer.

    🥘 Ingredienser

    • 300 gram laks (koldrøget laks i skiver)
    • 100 gram flødeost naturel
    • 160 gram stenbiderrogn
    • ½ dusk dild
    • 1 spsk. citronsaft
    • 1 knivspids salt og peber

    🔪 Sådan gør du

    1. Tag 2 store skiver laks og kom dem sammen med flødeost og dild i en foodprocessor eller en blender.
    2. Herefter blendes ingredienserne sammen til det er en ensartet masse – salt, peber og lidt citron tilsættes inden ingredienserne blendes sammen.
    3. De resterende laksestykker fordeles på et stykke husholdningsfilm, så de lige lapper over hinanden. Herefter smøres de sammenblendede ingredienser ud på laksestykkerne (Lagets tykkelse afhænger af eget ønske).
    4. Når massen er fordelt på laksen rulles det hele sammen som man ville have rullet den, hvis det havde været en pandekage.
    5. Rullen pakkes ind i film og lægges i Køleskabet – gerne en time før servering.

    🍽 Servering

    1. Skær lakserullen i 1½ til 2 cm tykke skiver og anret på et stort fad evt. sammen med nogle små eller store tigerrejer som pynt.
    2. Rullerne kan også pyntes med lidt agurk/avocado som sættes i en tandstik og stikkes ned i toppen af rullen. På den måde er det en lækker snack hvor folk lige kan tage fat i tandstikker og snuppe den med hånden.
    3. Er det til en forret anrettes et par lakseskiver ovenpå et salatblad på en lille tallerken. Hertil pyntes med lidt rejer og avocado. Brød og smør kan serveres hertil!

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Hvis man ønsker en fedtfattig og lidt mere sund version af lakserullen kan man anvende flødeost og med lav fedt procent.
    Laksruller med stenbiderrogn
    Laksruller med stenbiderrogn
    Del meget gerne
    • Total16
    • 12
    • 4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Whisky marinade
    Langtidsstegt kylling med fyld »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Artikler, Fedtfattig, Fisk og skaldyr, Forretter, Tilbehør til mad Tags: Agurk, dild, laks, ost, salat, stenbiderrogn

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Kaj Jensen

      december 01, 2017 at 9:40 am

      den bedste opskrift her på nettet..Den er bare god !!

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind