Rødspættefileter med fettuccine
Til 4 personer
Af Min Madopskrift
Sund, smager skønt, samt enkel og nem menu, som kan laves på ca. en halv time, er nøgleord for Rødspættefileter med fettuccine og spinat. Server flutes og et koldt glas hjemmelavet juice til, og du har fået noget af det sundeste at spise til aftensmad. Beregn 3 rødspættefileter per person.
Ingredienser Rødspættefileter
- 1 pakke frisk fettuccine
- 12 Rødspættefileter
- ½ rød chili, finthakket
- ½ citron
- 2 fed hvidløg.
- 800 gram spinat
- ¼ liter mælk
- 2 tsk. havsalt
- Kværnet peber
- Olivenolie
- Parmesanost
- 2 æg
- Mel
- Rasp
Tilbehør
- Flutes med smør
- Juice
Fremgangsmåde Rødspættefileter med fettuccine og spinat
- Tø spinat op.
- Kom der lidt olie i en tykbundet gryde. Når olien er varm svitses hvidløg og chili i et minuts tid. Skrue ned for varmen og kom spinat i gryden, og varm spinaten op ved svag varme, indtil det hele godt varmt.
- Tilsæt mælk og rør rundt.
- Kog fettuccine efter anvisningerne på pakken.
- Pisk æg med salt og peber.
- Vend først rødspættefileter i mel, og derefter vendes Rødspættefileter i æggemassen og til sidst i rasp.
- Kom olie på panden og steg rødspættefileter gyldne og sprøde, og sæt til side. Ca. 2 – 3 minutter på hver side.
- Sæt dem evt. i et ildfast i en 100 grader varm ovn indtil alle fileter er stegt færdige.
- Sigt vandet fra den kogte fettuccine, og hæld det ud i en skål. Vend lidt olie i den varme fettuccine.
- Lun brødet.
Servering
Kom fettuccine på en tallerken. Kom spinat ovenpå. Krydr med salt og peber. Anret Rødspættefileter ved siden af, sammen med det lune flutes. .Pres lidt saft fra citron over rødspættefileter. Drys evt. med revet parmesanost.
Velbekomme
Kommentarer
Ingen kommentarer