• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Fisk og skaldyr

    Stenbiderrogn på ristet rugbrød

    Af Bjørn Nielsen Opdateret 10 måneder siden

    Stenbiderrogn anrettet på bord

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0

    Stenbiderrogn er en rigtig forårsbebuder som kan spises på mange måder. I denne opskrift laver vi stenbiderrogn på ristet rugbrød og drysser med revet citron som passer perfekt til stenbiderrogn. Ristet rugbrød med laks og stenbiderrogn komplementerer hinanden godt og er meget velegnet som forret. Prøv også Blinis med laks og stenbiderrogn

    Gå til
    • 📋 Opskrift
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 💭❓ Tips og FAQ
    • Stenbiderrogn anrettet på bord
      Stenbiderrogn anrettet på bord
    • Stenbiderrogn på ristet rugbrød
      Stenbiderrogn på ristet rugbrød
    • Stenbiderrogn med revet citron
      Stenbiderrogn med revet citron

    📋 Opskrift

    Stenbiderrogn anrettet på bord

    Stenbiderrogn på ristet rugbrød

    Stenbiderrogn på ristet rugbrød
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 5 min
    Tilberedningstid 10 min
    Samlet tid 15 min
    Ret Fisk og skaldyr
    Køkken Dansk
    Antal 6 Personer
    Kalorier 14 %

    Ingredienser
      

    • 12 stykker Rugbrød (mørkt )
    • 50 gram Rød stenbiderrogn
    • 50 gram Sort stenbiderrogn
    • 100 gram Laks (røget )
    • 1 stk. rødløg (finthakket)
    • 1 stk. Citron (økologisk)
    • 100 g Creme fraiche 38-50%
    • 1 dl. Citronsaft
    • 1 tsk. Salt
    • 1 knivspids Peber

    Sådan gør du
     

    • Klargør stenbiderrogn.
    • Skær 12 skiver rugbrød og rist dem på en pande på begge sider.
    • Pil og hak rødløg.
    • Skær røget laks i skiver.
    • Riv skal af en citron og skær citron i skiver.
    • Kom en klat cremefraiche på en skive rugbrød.
    • Læg en skive røget laks ovenpå.
    • Anret med stenbiderrogn og drys revet citronskal og hakket rødløg over.
    • Smag til med citronsaft og salt.
    • Server straks.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 278kcal (14%) | Kulhydrater: 37g (12%) | Protein: 13g (26%) | Fedt: 9g (14%) | Mættet fedt: 3g (19%) | Flerumættet fedt: 2g | Enkelumættet fedt: 3g | Fiber: 5g (21%) | Sukker: 5g (6%) | Vitamin A: 279IU (6%) | Vitamin C: 18mg (22%) | Calcium: 123mg (12%) | Jern: 4mg (22%)
    Keyword stenbiderrogn på ristet rugbrød
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 10 min. Samlet tid er ca. 15 min. Opskrift til 6 personer

    🥘 Ingredienser

    • 12 stykker mørkt rugbrød
    • 50 gram rød stenbiderrogn
    • 50 gram sort stenbiderrogn
    • 100 gram røget laks
    • 1 stk. rødløg finthakket
    • 1 stk. citron økologisk
    • 100 g creme fraiche 38-50%
    • 1 dl. Citronsaft
    • 1 tsk. Salt
    • 1 knivspids peber

    🔪 Sådan gør du

    1. Klargør stenbiderrogn.
    2. Skær 12 skiver rugbrød og rist dem på en pande på begge sider.
    3. Pil og hak rødløg.
    4. Skær røget laks i skiver.
    5. Riv skal af en citron og skær citron i skiver.
    6. Kom en klat cremefraiche på en skive rugbrød.
    7. Læg en skive røget laks ovenpå.
    8. Anret med stenbiderrogn og drys revet citronskal og hakket rødløg over.
    9. Smag til med citronsaft og salt.
    10. Server straks.

    💭❓ Tips og FAQ

    💭 Tips

    • Du kan pynte med dild

    ❓ FAQ

    Er rogn på ristet rugbrød fryseegnet ?

    Nej, de skal serveres straks

    Hvordan skal rogn på ristet rugbrød opbevares ?

    I køleskab ved 4 grader

    Hvad er holdbarheden i køleskabet ?

    1 dag

    Kan man erstatte stenbiderrogn med anden rogn ?

    Ja kaviar og rogn fra f.eks. laks

    Stenbiderrogn på ristet rugbrød
    Stenbiderrogn på ristet rugbrød

    Del meget gerne
    • Total3
    • 3
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Blinis med laks og stenbiderrogn
    Peanutbutter Cookies med chokolade »

    Skrevet i: Alle madopskrifter, Fisk og skaldyr, Forretter Tags: citron, laks, rødløg, Rugbrød, stenbiderrogn

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind