Tunsteaks med รฅrstidens salat
Af Min Madopskrift
Til 2 personer
Vi har valgt at lave tunsteaks som en nem og let sommeranretning. Vi har brugt nye kartofler og frisk koldt smรธr til at dyppe kartoflerne i.
Steaks med salat til en perfekt middag pรฅ terrassen, eller som en let anretning, hvis man รธnsker det lidt anderledes.
Der er ikke sรฅ meget smag i tunsteaks, sรฅ man kan vรฆlge at marinere dem, hvis man kan lide det. Vi har valgt at smรธre steaks med lidt honning og drysse lidt lemontimian pรฅ. Og derefter krydre med friskvรฆrnet peber og lidt salt, nรฅr de er blevet stegt.
Dette gรธres pรฅ begge sider. Smรธr ikke for meget honning pรฅ, ellers risikeres det, at steaks bliver bliver branket.
Ingredienser:
- 2 stk. tunsteak (evt. frosne)
- Rapsolie
- 400 gram kartofler
- Timian
- Honning
- Salt og peber
- Tilbehรธr:
- ร rstidens salat
- Dressing
- Brรธd
Fremgangsmรฅde:
Optรธning af de frosne tunsteaks kan gรธres enten ved, at lรฆgge steaks i koldt vand i en 2o minutters tid eller ved at sรฆtte de frosne steaks i kรธleskab aftenen fรธr de skal bruges.
Tag en stor gryde og kom kartofler op i gryden, og kog kartoflerne ganske forsigtigt.
Bland en skรฅl med din favorit salat og lav en enkel dressing til.
Kom olie pรฅ en stor pande og tรฆnd godt op for varmen. Lรฆg de optรธede tunsteaks pรฅ den meget varme pande, og steg dem ca. 1 – 1 ยฝ min. Pรฅ hver side.
Krydr med salt og peber og lรฆg en skive รธkologisk citron pรฅ toppen.
Tips
Braiserede grรธntsager er ogsรฅ meget velegnet til denne ret.





Based on 4 Review(s)

















Kommentarer
Ingen kommentarer