• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Min Madopskrift
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
  • Navigation Menu: Social Icons

menu icon
go to homepage
subscribe
search icon
Homepage link
  • Kategorier
  • Råvare index
  • Kontakt os
  • Nyhedsbrev
  • Artikler
  • Alle madopskrifter
  • Privatlivspolitik
  • Om Min Madopskrift
  • Forside
  • Log ind
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
  • ×

    Forside » Opskrifter » Grøntsager

    Ratatouille med hele kyllingefileter

    Af Bjørn Nielsen Opdateret maj 20, 2021

    Ratatouille med kyllingefileter

    Her kan du følge os

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter
    Del meget gerne
    • Total0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0


    Ratatouille er en klassisk fransk grøntsagsret, som generelt består af tomater, løg, squash, peberfrugt og aubergine, som sauteres i olivenolie i en stor jerngryde. Opskriften bygger på forskellige grøntsager, som sammen giver en fantastisk smag. Man kan spise Ratatouille som en hovedret uden kød. Ratatouille med hele kyllingefileter. Her får du sprøde og saftige kyllingefileter serveret sammen med den lækreste franske grøntsagsret.

    Prøv også ratatouille

    • Grøntsager til ratatouille
      Grøntsager og krydderurter til ratatouille
    • Ratatouille med kyllingefileter
      Ratatouille med kyllingefileter
    • Ratatouille med hele kyllingefileter
      Klassisk ratatouille som vi har ændret lidt på
    Gå til
    • Ratatouille med hele kyllingefileter
    • ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal
    • 🥘 Ingredienser
    • 🔪 Sådan gør du
    • 📋 Opskrift

    Ratatouille med hele kyllingefileter

    Vi har lavet vores egen Ratatouille og ændret lidt på ingredienserne. I princippet er Ratatouille blot forskellige rester af grøntsager som blandes sammen og sauteres. Vær opmærksom på ikke at komme aubergine i for tidligt, da aubergine har den egenskab at den suger fedtstoffet fra gryden.

    ⏲️ Klargøring / Tilberedningstid / Samlet tid / 👪 antal

    Tilberedningstid er ca. 10 min. Samlet tid er ca. 50 min. Opskrift til 4 personer

    🥘 Ingredienser

    • 2 løg
    • 2 fed hvidløg
    • Olivenolie
    • 1 grøn peberfrugt
    • 1 aubergine
    • 1 squash
    • 6 modne økologiske blommetomater (Skal være økologiske eller sine egne dyrkede, ellers giver det ingen smag).
    • Salt
    • 1 stor stilk frisk estragon
    • 1 stor stilk timian
    • ½ rød chili
    • 100 gram pistacienødder
    • 1 spsk. vineddike
    • 1 spsk. rørsukker.

     Kyllingefileter

    • 300 gram kyllingefileter
    • Lidt frisk estragon
    • Lidt frisk timian

    🔪 Sådan gør du

    1. Pil løg og hvidløg. Skær løg ud i små firkanter. Hak hvidløg meget fint. Skyld aubergine, peberfrugt og squash og skær dem ud i lidt grove stykker. Vask tomater og skær dem ud i fire stykker. Skyld chili og hak den meget fint. Skyld estragon og timian. Tag fat i bunden af stilken og træk bladene af.
    2. Tag nu en sauterpande (Eller en stor tykbundet jerngryde) og hæld lidt olie på panden. Svits nu løg lidt, derefter kommes squash og peberfrugt i. Rør rundt og lad det svitse lidt under låg.
    3. Tilsæt nu chili, hvidløg, aubergine og tomater, rør rundt og skru ned for varmen. Tilsæt sukker, salt og vineddike og fordel det rundt i gryden mens du rører rundt. Tilsæt nu timian og estragon. Læg låg på og lad simre under låg ca. 20 minutter.

    Kyllingefileter

    1. Tag en pande og hæld olie på og steg kyllingefileter ved god varme. Når kyllingefileter er ved at være færdige, krydres og vendes fileter i frisk estragon og timian på panden.
    2. Rist pistacienødder på en pande uden olie i et lille minut.
    3. Pistacienødder drysses på toppen af Ratatouille ved serveringen. Server Ratatouille med koldt vand og kølig hvidvin til.

    📋 Opskrift

    Ratatouille med kyllingefileter

    Ratatouille med hele kyllingefileter

    Opskrift på ratatouille som som tilbehør til hele stegte kyllingefileter
    Din skærm er tændt hele tiden
    5 fra 1 stemme
    Udskriv Pin Recipe Del på Facebook
    Klargør 10 min
    Tilberedningstid 30 min
    Arbejdstid 10 min
    Samlet tid 50 min
    Ret Hovedret
    Køkken Fransk
    Antal 4 Personer
    Kalorier 24 %

    Ingredienser
      

    • 2 stk. Løg
    • 2 fed Hvidløg
    • 4 spsk. Olivenolie
    • 1 stk. Peberfrugt (grøn)
    • 1 stk. Aubergine
    • 1 stk. Squash
    • 6 stk. Tomater ((Skal være økologiske eller sine egne dyrkede, ellers giver det ingen smag).)
    • 1 tsk. Salt
    • 1 bundt Estragon (frisk)
    • 1 bundt timian (frisk)
    • ½ stk. Chili
    • 100 gram Pistacienødder
    • 1 spsk. Vineddike
    • 1 spsk. Rørsukker

    Kyllingefileter

    • 300 g kyllingefileter
    • 1 spsk. Estragon
    • 1 spsk. Timian

    Sådan gør du
     

    • Pil løg og hvidløg. Skær løg ud i små firkanter. Hak hvidløg meget fint. Skyld aubergine, peberfrugt og squash og skær dem ud i lidt grove stykker. Vask tomater og skær dem ud i fire stykker. Skyld chili og hak den meget fint. Skyld estragon og timian. Tag fat i bunden af stilken og træk bladene af.
    • Tag nu en sauterpande (Eller en stor tykbundet jerngryde) og hæld lidt olie på panden. Svits nu løg lidt, derefter kommes squash og peberfrugt i. Rør rundt og lad det svitse lidt under låg.
    • Tilsæt nu chili, hvidløg, aubergine og tomater, rør rundt og skru ned for varmen. Tilsæt sukker, salt og vineddike og fordel det rundt i gryden mens du rører rundt. Tilsæt nu timian og estragon. Læg låg på og lad simre under låg ca. 20 minutter.

    Kyllingefileter

    • Tag en pande og hæld olie på og steg kyllingefileter ved god varme. Når kyllingefileter er ved at være færdige, krydres og vendes fileter i frisk estragon og timian på panden.
    • Rist pistacienødder på en pande uden olie i et lille minut.
    • Pistacienødder drysses på toppen af Ratatouille ved serveringen. Server Ratatouille med koldt vand og kølig hvidvin til.

    Ernærnærings fakta

    Kalorier: 478kcal (24%) | Kulhydrater: 35g (12%) | Protein: 26g (52%) | Fedt: 28g (43%) | Mættet fedt: 4g (25%) | Trans fedt: 1g | Fiber: 11g (46%) | Sukker: 18g (20%) | Vitamin A: 2341IU (47%) | Vitamin C: 86mg (104%) | Calcium: 137mg (14%) | Jern: 4mg (22%)
    Keyword Ratatouille med hele kyllingefileter
    Fik du lavet denne opskrift ?Giv en vurdering eller kommentar. Fortæl os hvordan var den!
    Ratatouille med hele kyllingefileter
    Klassisk ratatouille som vi har ændret lidt på
    Del meget gerne
    • Total0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    « Butterdejssnitter med grøntsager
    Æbletærte med creme og bund af mørdej »

    Skrevet i: Aftensmad, Alle madopskrifter, Billig mad, Børnevenlig mad, Fedtfattig, Grøntsager, Rester Tags: Aubergine, chili, estragon, hvidløg, kylling, løg, peberfrugt, squash, timian, Tomat, vineddike

    Over 200.000 læser med her hver måned

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Jeg hedder Bjørn og har en overbevisning om, at det er sundest at tilberede maden selv, med de bedste råvarer, og bruge så få forarbejdede ingredienser som muligt i madlavningen. Måltidet bør også være uden for meget fedt og sukker, og det skal være et varieret, sundt og velsmagende samlingspunkt for familien.

    Vi udvikler hver uge nye lækre opskrifter, både aftensmad, desserter og bagværk som bliver publiceret her på Min Madopskrift og i vores kommende kogebog. Derudover har vi forskellige artikler om hus, køkken, haven og rejser og livstil.
    Det er også mig som tager billederne på Min Madopskrift. Du kan læse meget mere om os alle her: Om Min Madopskrift.

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, og Pinterest.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Følg Min Madopskrift på Facebook

    facebook-minmadopskrift

    Min Madopskrift 5 star rating

    Kun 4 og 5 stjernede opskrifter


    Logo min madopskrift

    Her på Min Madopskrift har vi de klassiske mad-, bage- og dessertopskrifter, som vi kombinerer med de bedste nye moderne opskrifter.

    Alle opskrifter Afprøvet
    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift.

    Det er din garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften.

    Artikler
    Vi udgiver også artikler om hus, have og livsstil.

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering




    Primær Sidebar

    Populært netop nu

    • Raclette mad
    • Alt til et lækkert frokostbord
    • Rabarbercrumble med mandler og marcipan
    • Rabarber Cupcakes med marcipan

    Sæsonbestemte opskrifter

    • Lakseruller med flødeost
    • Rabarbertærte med mørdej
    • Kærnemælkssuppe med rosiner
    • Rabarber Tiramisu med mascarponecreme

    Om Min Madopskrift

    Opskrifter

    På Min Madopskrift finder du tusindvis af moderne og klassiske opskrifter, bagværk, dessert og artikler om mad, livstil, hus og have. Alle opskrifter er afprøvet.

    Du er altid velkommen til, at skrive kommentarer eller spørgsmål til en opskrift. Vi vil også meget gerne høre om de opskrifter du har lavet. 

    Bjørn Nielsen
    Ejer

    Du kan følge Min Madopskrift på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

    Mere om os →

    Footer

    Mød vores fantastiske team som har lavet alle artikler og madopskrifter fra Min Madopskrift


    Profilbille Lene Geisle

    Lene Geisle - Chef kokken

    Hendes passion er at lave lette mindre portioner som er sunde og giver behagelig velvære efter middagen.

    Lene elsker at lave nye opskrifter og prøve nye varianter af de klassiske opskrifter. 

    Bagning har også en stor plads i hendes køkken og de forskellige surdeje er hendes specialitet.

    Desserter indgår også i hendes repertoire.

    Lene prøvesmager og afprøver alle opskrifter inden de kommer på hjemmesiden. 

    Nyhedsbrev - Kontakt Lene

    Profilbillede Fie

    Julie Fie - Mad til de unge

    Julie Fie tilbereder sunde, enkle og billige madopskrifter der ofte er fedtfattige. Julie spiser masser af sunde grøntsager og salat ofte helt uden kød eller med meget lidt kød. Julie Fie har også en stor kærlighed for kager og søde sager. 

    Nyhedsbrev - Kontakt os

    Bjørn Nielsen

    Laver research på alle opskrifter der produceres, inden de bliver udgivet. Det er et stort arbejde, at udgive de helt rigtige opskrifter, som passer til vores målgruppe.

    Vores målsætning er: Min Madopskrift har klassiske madopskrifter, som kombineres med de bedste nye moderne opskrifter. 

    Alle opskrifter Afprøvet

    Vi har smagt og afprøvet alle opskrifter, som er udgivet her på Min Madopskrift. Der er garanti for gennemprøvede opskrifter, hvor ingredienserne er tilpasset opskriften og fremgangsmåden er afprøvet med tilfredsstillende resultat inden de bliver udgivet.

    Få vores nyhedsbrev / Kontakt os.

    Nyhedsbrev - Kontakt os


    Følg Min Madopskrift

    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • RSS
    • Twitter

    Copyright © 2022 · minmadopskrift.dk · Log ind